Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Slavné ženy ve stejných šatech: Které to sluší víc?

  • Celebrity se občas obléknou jako dvojčata.
    15. července 2013 | 13:30

    Krásné ženy a krásné šaty patří neodmyslitelně k sobě. Proto se může stát, že některé slavné ženy zvolí stejný kousek. Posuďte sami, které to víc sluší.

  • Jennifer Lopez a Ju Ji-hyun

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez oblékla šaty od Diora na velmi důležitou událost. Bylo to získání hvězdy na hollywoodském Chodníku slávy. Kdyby tak Jennifer tušila, že pár dní před ní se v šatech ukázala korejská herečka Jun Ji-hyun na Paris Fashion Week. Nutno dodat, že obě herečky vypadaly v bílo-meruňkových šatech famózně.
  • Sheryl Crow a Isla Fisher

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Nikdo by netipoval, že americká zpěvačka a kytaristka Sheryl Crow již oslavila padesátku. Na předávání cen CMT Music Awards se objevila v bílých šatech prapodivné délky, které ještě navíc úplně zakryly zpěvaččino dokonalé tělo. Byla to nešťastná volba a to rovnou dvakrát. Jelikož v těch samých šatech se dříve objevila australská herečka a spisovatelka Isla Fisher. Ta bílé róbě vyrazila na premiéru filmu Bídníci. Romantické sandálky a rozpuštěné vlasy jsou k šatům perfektní. Za nás je tedy Isla jednoznačnou vítězkou.
  • Salma Hayek a Anne Hathaway

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Mexická herečka dorazila na British Fashion Awards v černých úzkých šatech pod kolena. Třásně zbytečně přidávaly Salmě kila navíc. Vždy maximálně sexy herečka tentorkát působila neslaně-nemastně. Pro stejné šaty se rozhodla i oskarová herečka Anne Hathaway a objevila se v nich na módní přehlídce v New Yorku. Přesto, že je vzhledově absolutním opakem Salmy Hayek, šaty jí také vůbec nesluší.
  • Emily Blunt a Katy Perry

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Britské herečce Emily Blunt to na akci konané nejprestižnějším módním časopisem světa Harper´s Bazaar nesmírně slušelo. Oranžové maxi šaty dokonale vyrýsovaly Emilynu siluetu a bylo se opravdu na co dívat. Škoda jen, že se ve stejných šatech ukázala také zpěvačka Katy Perry na akci na počest rockové a folkové legendy Bruce Springsteena. Šaty jí také padly jako ulité, a tak se obě talentované ženy o výhru musí podělit.
  • Lisa Rinna a Denise Richards

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Lisa Rinna, která se proslavila především rolí v seriálu Merlose Place a "bond girl" Denise Richards měly stejná nápad. Nejenže se obě rozhodly nechat nafotit, ale také si naprosto neplánované oblékly ty samé šaty z dílny Kardashian Kollection. Obě herečky se navíc mohou pochlubit dokonalou postavou, na kterou jsou úzké mini jako stvořené. Oběma tleskáme.
  • Ashley Tisdale a Britney Spears

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka a zpěvačka Ashley Tisdale je Barbie se vším všudy. Na otevírání nové japonské restaurace v Las Vegas se ukázala v růžových mini a vypadala jako panenka. Béžové doplňky a stylové ombré jen dotáhly model k dokonalosti. Oproti tomu Britney šaty vůbec nesedí. Příliš ji obepínají, černé boty jsou k výrazné růžové příliš brutální a platinové vlasy přidávají nádech lacinosti.
  • Fergie, La La Anthony a Kim Cattrall

    Celebrity se občas obléknou jako dvojčata.
    Autor: profimedia.cz
    Tentokrát bylo možné vidět ty samé šaty dokonce na třech slavných ženách. Květované šaty s výrazným pasem sluší všem třem. Zpěvačka Fergie v nich vypadá nejvíce sexy, americká herečka La La zvolila nejlepší obuv a Kim alias Samantha působí nejvíce sebevědomě.

Diskuse ke článku
.