Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tohle nosí dáma? Helen Mirren obula boty pro striptérku

12. července 2013 | 18:00

Že se populární britská herečka nebojí lehké extravagance, to není nic nového. Ale v něčem podobném jsme Helen Mirren (67) ještě neviděli! Šaty až na zem tentokrát doplnila botami, za jaké by se nemusela stydět ani zaměstnankyně striptýzového baru.

Její neotřelý vkus a smysl pro humor i v módě nás baví, přesto si říkáme, jestli Helen svou nedávnou návštěvu červeného koberce neokořenila až moc. Herečka, která je kromě talentu známá i neskutečně mladistvým vzhledem, totiž nejspíš zapátrala v botníku zpěvačky Lady Gaga.

Nenapadá nás, kde jinde by si umělohmotné boty na nejméně osmicentimetrové platformě mohla vypůjčit. Tedy kromě sex shopu - ale o takových věcech se v souvislosti s dámou, jakou Helen Mirren je, zdráháme mluvit! Možná ale herečka zvolila ultravysokou obuv jen proto, aby se nezamotala do dlouhých šatů...

Co se týče ostatních doplňků, má od nás Helen samé jedničky: tmavě zelené šaty vtipně doplnila oranžovými šperky i stylovým psaníčkem. Pokud jde o obuv, vtip se jaksi vytratil. I tak si ovšem premiéru akční komedie Red 2 užívala: rozdávala úsměvy na všechny strany a pokud je nám známo, nezakopla ani jednou!

Helen to slušelo od hlavy až k patě.
Autor: profimedia.cz

Autor: mab