Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Topmodelka Heidi Klum ukázala holý zadek! Připekla si ho na Bahamách

8. července 2013 | 11:00

Mazat, mazat, mazat! Tím se už určitě budu řídit i čtyřicetiletá modelka, která na Bahamách podcenila sílu slunečních paprsků. Aby varovala ostatní, neváhala se o své "připečené" pozadí podělit s fanoušky na sociální síti.

"Auuu!", napsala Heidi Klum k fotografii, kterou sdílela v neděli na svém profilu. Ukazuje na ní svůj "božský" zadeček, poznamenaný ostrým bahamským sluncem. Zřejmě se chtěla se všemi podělit o svou bolest.

Podobně se už spálil asi každý z nás. Přechody mezi plavkami a holou pokožkou bývají často problematické. Snad se i čtyřicetiletá topmodelka poučila a příště se namaže pečlivěji.

Heidi Klum, která tráví dovolenou na Bahamách se svými čtyři dětmi a současným přítelem a bývalým bodyguardem Martinem Kristenem, si nádherné místní pláže a koupání při západu slunce užívá.

Topmodelka si užívá na Bahamách a své fanoušky dráždí fotkami, které uveřejňuje na sociální síti.
Autor: Twitter.com/Heidi Klum

S minimem make-upu na tváři se všemi dětmi (Leni (9), Henry (7), Jonash (6) a Lou (3)) dovádí celý den ve vlnách Karibiku a předvádí světu svou záviděníhodnou postavu.

"Děkuju ti za další překrásný den v ráji...," připsala pod romantický obrázek, na kterém pózuje v bílo-černých bikinách. Hlavu jí zdobí desítky copánků, které si nechala splést na místním tržišti.

Heidi neodolala a nechala si své blonďaté vlasy splést do copánků.
Autor: Instagram/Heidi Klum