Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Jennifer Aniston: Hamburger jsem měla jednou. A bylo mi zle!

3. července 2013 | 17:30

To, že je Jennifer Aniston (44) velkou fanynkou zdravé výživy, jsme věděly. Že ale jen jednou v životě jedla ve fast foodu? Neuvěřitelné! Hamburger, který si tehdy dala, prý herečku málem přiotrávil.

Se zážitkem, který možná nebyl přelomový pro její kariéru, ale pro její žaludek očividně ano, se Jen svěřila mmagazínu The Cut: "Jednou jsme s přítelem vyrazili na výlet a měli jsme hrozný hlad. Bohužel jediné místo v okolí, kde se dalo jíst, byla pobočka fast foodu. Dala jsem si hamburger - a moje tělo prostě šílelo!"

Pro její metabolismus, zvyklý na extrémně zdravou a většinou i organickou stravu, to byl prý šok: "Bylo to podobné, jako bych se napila benzínu. Obracel se mi žaludek a cítila jsem se příšerně." No dobře. Jsme si téměř jisté, že populární herečka přeháněla. Něco ale na jejím přístupu nejspíš bude...

Ve svých 44 letech má totiž Jennifer skvělou pleť, zářivé vlasy a figuru lepší než mnohé o polovinu mladší kolegyně. V rozhovoru ostatně také prohlásila, že vhodný životní styl dokáže zázraky: "Myslím, že jídlo a míra stresu jsou dva hlavní faktory, které ovlivňují náš vzhled. Promítnou se třeba i na kvalitě pleti."

Hollywoodská kráska se svěřila i s tím, jak vypadá její kosmetický rituál. Každé ráno i večer prý svou pleť vyčistí a nikdy nevynechá hydratační krém. Přes den pak dbá na to, aby pila dostatek vody. Za její krásou se však skrývá ještě další "trik": do svého partnera, herce Justina Therouxe, je prý stále zamilovaná.

Jennifer vypadá pořád báječně.
Autor: Profimedia.cz

Autor: mab