Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Stárnoucí Madonna věk neutají! Tvář jako dvacítka, ruce stařeny

2. července 2013 | 10:32

I když už Madonně pomalu táhne na šedesát, ve tváři vypadá pořád fantasticky. Pevné a skvěle vytvarované tělo by jí mohla závidět většina o dvě generace mladších kolegyň. Svraštělé ruce však její skutečný věk nemilosrdně prozrazují.

V 80. letech byla označována za sexuální symbol. Dodnes je považována za nekorunovanou královnu populární hudby, je nejúspěšnější zpěvačkou všech dob. Za svoji kariéru prodala přes tři sta milionů desek.

Ale ani po třech desetiletích se nehodlá svého úspěchu vzdát. Loni se nepříliš úspěšně snažila své fanoušky přesvědčit, že dokáže stále držet krok s novou žebříčkovou generací. Její světové turné MDNA jako vždy provázela řada skandálů.

I když už Madonně pomalu táhne na šedesát, ve tváři vypadá stále skvěle.
Autor: profimedia.cz

A stejně jako z pádu z pomyslného žebříčku hitů, má čtyřiapadesátiletá zpěvačka panickou hrůzu ze stárnutí. S přibývajícím věkem se nedokáže smířit. Dennodenně dře hodiny v posilovně, konzumuje jen makrobiotickou stravu a duši "živí" kabalou.

Rukavičky jako módní doplněk nebo jen snaha zakrýt vrásčité ruce?
Autor: Profimedia.cz
Na slunce kvůli obavám z vrásek vůbec nevychází. Z ženských křivek má doslova fobii. "Nehodlám mít tlustá a zapařená stehna Italky, která jsou pro můj rod typická," prohlásila kdysi v jednom z rozhovorů.

Jenže i přes veškerou snahu "zatajit" svůj skutečný věk, není příliš úspěšná. Její ruce totiž pravdu nemilosrdně odhalují. Vystupující žíly, slábnoucí pokožka a jaterní skvrny totiž prozradí vše, co v obličeji skryje botox a lifting. To je zřejmě také důvod, proč se jinak "polonahá" Madonna většinou na veřejnosti objevuje pouze v rukavicích.