Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Angelina a Brad nemají dost: Chtějí další dítě

27. června 2013 | 11:01

Slavný hollywoodský si pomalu ale jistě staví vlastní fotbalové mužstvo nebo komparz do svých filmů. Nestačí jim totiž jejich šest dětí, z nichž tři jsou adoptované a tři vlastní, ale touží po dalších dvou ratolestech.

Angelina Jolie (38) a Brad Pitt (49) touží po velké rodině, a tak by chtěli k Maddoxovi, Paxovi, Zahaře, Shiloh a dvojčatům Knoxovi a Vivienne, ještě dvě další dítka. Osvojit by si chtěli syrskou holčičku, kterou nedávno poznala při návštěvě uprchlíků z Dálného východu, a také by rádi ještě jedno dítko zplodili spolu.

1376599:gallery:true:trueNejdřív svatba a pak další děti

Herečka, která nedávno podstoupila oboustrannou masektomii, kvůli vysokému riziku onemocnění rakovinou prsů, by ráda s Bradem, který by se letos v létě měl stát jejím právoplatným manželem, počala ještě jedno dítko. A podle některých informací na tom už začínají pracovat, Angie se prý kvůli tomu láduje potravou s vysokým obsahem draslíku, který podporuje otěhotnění.

Brad Pitt a Angelina Jolie
Autor: Profimedia.cz
Angie chce rodit a pak si nechá vzít vaječníky

Hollywoodská hvězda by ráda porodila do tří let, protože kvůli vysokému riziku rakoviny, plánuje ve svých jedenačtyřiceti letech odebrání vaječníků.