Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Madonna válčí s dětmi: Dcera s ní nemluví!

24. června 2013 | 16:30

"Dcera mě ignoruje a syn kouká holkám na zadky," postěžovala si nedávno Madonna (54). Potomci jí prý přidělávají vrásky na čele stejně jako každé jiné matce. A není divu - oba jsou totiž v pubertě!

Zpěvačka se nedávno objevila v televizním pořadu Good Morning America, kam přišla zpropagovat dokumentární film z turné k albu MDNA. Řeč ale přišla i na rodinu a na to, jak doma válčí.

"Od té doby, co dostala smartphone, přestala se mnou mluvit," prohlásila o dceři Lourdes (16), kterou má se svým bývalým trenérem Carlosem Leonem. O Lourdes se ostatně ví i to, že maminku ráda kritizuje, zejména co se módy týče.

"Je trochu nepříjemné pozorovat, jak roste," svěřila se Madge. "Je to pořád moje malá holčička, ale zároveň už je žena." Možná ji trochu děsí i fakt, že tahle malá žena se čím dál víc své matce v době, kdy vydala singl Erotica...

I na Rocca (12), který je synem Madonny a režiséra Guye Ritchieho, prý už leze puberta. "Už flirtuje s dívkami, kouká se jim na zadky a je obrovský šoumen," kroutila naoko hlavou hrdá maminka.

Momentálně se ale zhlédla v námiořnickém stylu.
Autor: profimedia.cz

Autor: mab