Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Šok! Melanie Griffith má tělo dvacítky, ale tvář jako zombie

24. června 2013 | 10:15

Ne každý dokáže stárnout s grácií. Herečka Melanie Griffith (55) se bohužel s přibývajícími vráskami smířit nedokázala. Kdysi krásnou tvář změnily zásahy plastických chirurgů k nepoznání.

Hvězda filmu Podnikavá dívka má i po třech dětech tělo, které by jí mohly závidět o generaci mladší kolegyně. Potvrdila to i v sobotu, když se na festivalu s názvem The 24 hr. Plays v kalifornské Santa Monice objevila v černém sexy outfitu.

V upnutých kožených kalhotách s knoflíčky po stranách a kovovými cvočky na holeních, bundičce rovněž kombinované s kůží a hladkých lodičkách na jehle s otevřenou špičkou, vypadala Melanie skvěle. Vše k dokonalosti doladil jemný přirozený make-up, vlasy jednoduše stažené do ohonu a dokonalá manikúra i pedikúra.

Melanie má i po třech dětech stále dokonalé tělo, ve tváři však díky desítkám plastických zákroků vypadá jako z hororu.
Autor: profimedia.cz

Dojem kazila jen její kamenná, desítkami plastických zákroků zohyzděná tvář. Pětapadesátiletá herečka bohužel patří k hvězdám, které se nedokáží vyrovnat s přibývajícími roky a k nim patřícími vráskami.

Kvůli své posedlosti zůstat za každou cenu mladá a věčně krásná, dostala dokonce v roce 2009 rakovinu kůže. Okamžitě se tenkrát musela podrobit operaci.

Melanie má i po třech dětech stále dokonalé tělo, ve tváři však díky desítkám plastických zákroků vypadá jako z hororu.
Autor: profimedia.cz
"Řekl jsem jí, že ji chci vidět stárnout a zestárnout s ní. Miluju ji takovou jaká je," svěřil se tehdy médiím její manžel španělský herec Antonio Banderas. Ten svou ženu od řady plastických operací také odrazoval.

Nedávno se také nechal slyšet, že dokonalost zkrátka není dosažitelná: "Hollywoodské hvězdy nejsou povinny být dokonalé. V dokonalost nevěřím a myslím si, že je to klam." 

Myslíte si, že herečka Melanie Griffith vypadá díky plastikám mladší?
3,4%
96,6%
Děkujeme za Váš hlas!
22 hlasů
619 hlasů