Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Slavní tátové: Sexy a vzorní!

  • Slavní muži v rolích otců
    16. června 2013 | 06:00

    V neděli 16. června slavíme Den otců. Jak jsou na tom slavní tatínci, kteří mají práce nad hlavu, minumum volného času a početné rodiny? Věnují se svým dětem nebo jsou to otcové na baterky? Přesvědčte se sami, že i oni plní svou roli na výbornou. Jejich potomci jim na oplátku přinášejí radost a lásku a to je dostatečné poděkování za otcovskou péči.

  • Pavel Šporcl (40)

    Být virtuóz a zároveň otec určitě není jednoduché. Pavel to ovšem skvěle zvládá. S manželkou Bárou Kodetovou mají tři krásné dcery – Lilly (12), kterou má Bára z prvního manželství, Violetku (6) a Sophii (4). Obě dcery prý zdědily hudební talent, a tak je na ně tatínek patřičně pyšný.
    ...
    Autor: Blesk
  • Petr Vágner (35)

    Sympatický moderátor má s manželkou Gábinou dceru Lilli (5) a Samuela (2). Svým dětem je natolik oddaný, že si nechal jejich portrét vytetovat na záda.
    ...
    Autor: Blesk
  • Ben Affleck (40)

    Oblíbený herec a režisér je již trojnásobným tatínkem. S manželkou Jennifer Garner mají dcery Violet (7) a Seraphine (4) a syna Samuela (1). Ben byl z narození syna ohromně šťastný, protože v něm vidí sportovního parťáka. Prý se nemůže dočkat, až spolu vyrazí na baseballový zápas.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • David Beckham (38)


    Nejznámější fotbalista světa a idol mnoha žen je dokonce čtyřnásobným tatínkem. S manželkou Victorii mají tři kluky – Brooklyna (13), Romea (10) a Cruize (7) a holčičku Harper Seven (2). Manželé se pyšní tím, že se snaží, aby jejich děti žili normální život. Údajně se snaží je nerozmazlovat, spoustu věcí jim zakazují a nechybí ani „domácí vězení".
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Brad Pitt (49)


    Brad a Angelinou Jolie mají nejpočetnější rodinku v Hollywoodu. Celkem mají šest dětí – tři vlastní – Shiloh (6) a dvojčata Knoxe a Vivienne (4) a tři adoptované – Maddoxe (11), Paxe (9) a Zaharu (8). Brad je doslova milionový táta, protože nedávno nechal svým milovaným potomkům postavit vlastní zoologickou zahradu.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Tom Cruise (50)


    Tom má s bývalou manželkou Katie Holmes dceru Suri (7). Po rozvodu byla Suri svěřena do opatrovnictví matce, ale Tom ji může kdykoli navštěvovat. Jako správný táta si čas na svoji malou princeznu dělá velmi často. Z předchozích vztahů má již dospělé potomky Isabellu a Connora.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Orlando Bloom (36)


    Slavný herec má syna Flynna (2) s topmodelkou Mirandou Kerr. Je velmi pyšným otcem a v každé volné chvilce se snaží co nejvíce věnovat svému synovi. Nedávno vyrazili i se psem a několika přáteli na výlet do Runyon kaňonu v Kalifornii.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Will Smith (44)


    Will hraje několik rolí v různých filmech, ale jeho hlavní a nejoblíbenější je role otce. S manželkou Jadou má syna Jadena (15) a dceru Willow (12). Z předchozího manželství má syna Willarda (21). Se všemi třemi dětmi se pravidelně objevuje na filmových premiérách i slavnostních udělování filmových cen.
    Will Smith s manžellkou Jadou a dětmi Jadenem Christopherem a Willow.
    Autor: Profimedia.cz
  • Vlasta Korec (40)

    Televizní a rozhlasový moderátor má s manželkou Magdalenou dceru Madlenku (3), která se narodila na Štědrý den a syna Vlastíka (1), který se narodil v období Velikonoc. Vlasta proto s oblibou označuje svoje děti za „křesťanské“.

    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Bořek Slezáček (46)

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Bořek má s partnerkou Žanetou dva syny – Kolju (4) a Andreje (1). Moderátor se dětem věnuje, co nejvíc to jde. K dokonalé rodině už chybí jenom svatba, kterou zatím partneři neplánují.

Diskuse ke článku
.