Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Muži zrají jako víno: Je jim 50 a jsou sexy!

12. června 2013 | 14:00

Muži by se měli přestat bát přibývajících let, jelikož oni nestárnou, ale zrají. S přibývajícími léty se jim sice objevují šediny a vrásky, ale také získávají šmrnc a eleganci. Přesvědčte se, že muži po „padesátce“ rozhodně nepatří do starého železa. A to nejen ve světě, ale i u nás.

Lukáš Vaculík (51)

Jeden z nejpřitažlivějších českých herců nedávno oslavil jednapadesáté narozeniny. V herectví se prosadil již jako teenager. V té době zdobil na plakátu nespočetně dívčích pokojů.

Dnes se propracoval k rolím elegantně prošedivělých „tatínků“. Přesto, že je mimořádně populární, v médiích se objevuje velmi zřídka.

Tomáš Hanák (56)

Dřívější problémy s alkoholem se na vzhledu Tomáše Hanáka nijak nepodepsaly
Autor: profimedia.cz

Oblíbený herec vystřídal mnoho povolání, než „kápnul“ na to pravé. Pracoval jako rybář, skladník, číšník či asistent režie. Poté se začal objevovat ve známých filmech a stal se idolem. Jeho dřívější problémy s alkoholem se na jeho sexappealu nijak nepodepsaly. Jeho charisma podlamuje kolena mnoha ženám nejen u televizních obrazovek.

Karel Roden oplývá zvláštním vnitřním kouzlem
Autor: profimedia.cz

Karel Roden (51)

Herec, který se umí jako jeden z mála doopravdy vžít do svých rolí a má nespočetně mnoho tváří. Jednou hraje nezkušeného chlapce, podruhé zloducha nebo blázna. Jeho herecké umění ho dostalo do mnoha zahraničních filmů. Herec oplývá zvláštním vnitřním kouzlem a právě to ho dělá neodolatelným.

Pavol Habera (51)

Slovenský zpěvák a skladatel je velmi populární i u nás v Čechách. A to nejen díky své kapele Team, ale také díky porotcování v různých talentových soutěžích. O tom, že je sexy, není pochyb a potvrzuje to i fakt, že jeho životní partnerkou je topmodelka Daniela Peštová.

Ondřej Vetchý (51)

Z nešikovného čerta z pohádky S čerty nejsou žerty se stal jeden z nejtalentovanějších herců u nás. Postavu si udržuje bojovými sporty, kterým se věnuje již od dětství. Havraní vlasy a brýle se silnými obroučky jsou pro tohoto herce charakteristické. No není k sežrání?

George Clooney je svobodný mládenec
Autor: profimedia.cz
George Clooney (52)

Stále svobodný mládenec, který se nenechá jen tak lapit. Dlouhou dobu se po jeho boku objevovala bývalá zápasnice wrestlingu Stacy Keibler. Spekulovalo se, jestli ho právě ona konečně dostane do chomoutu. To by ale nebyl George, aby všem nevytřel zrak tím, že se se Stacy rozešel. V současné době si užívá života a nechává se obdivovat. Možná právě ve volnosti tkví jeho recept na věčné mládí.

Antonio Banderas (53)

Herec s exotickým vzhledem toužil v mládí po fotbalové kariéře. Kvůli úrazu si sen nemohl splnit a dal se na herectví.

Hugh Grant je pyšným otcem dvou dětí
Autor: profimedia.cz
Nejdříve začínal v malém divadle a postupně se propracoval až k hlavním rolím filmových trháků. Od roku 1996 je ženatý s herečkou Melanii Grifith, s kterou je dodnes. Takže všechny fanynky mají smůlu, jelikož tenhle charismatický chlapík není k mání.

Hugh Grant (52)

Nestárnoucí herec se šibalským úsměvem od ucha k uchu. Na výsluní evropského filmového nebe se drží již několik let. Rozhodně po "padesátce" nepůsobí usedlým dojmem, právě naopak. Nedávno se stal podruhé otcem a vypadá velmi spokojeně. No posuďte samy.