Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Karl Lagerfeld: Kdybych mohl, ožením se s kočkou

5. června 2013 | 10:30

Když dostal loni v lednu kreativní ředitel značky Chanel,  Karl Lagerfeld malé bílé koťátko, asi netušil,  jak moc si jej zamiluje.

Za pár měsíců, co se siamská kočička zabydlela u slovutného návrháře, se z ní stala doslova celebrita. Dlouhosrstá kočička má život, jaký by jí mohl lecjaký člověk závidět. Kromě 24 hodinové péče od dvou služebných, které se ve dne v noci střídají a plní všechna její přání a významné události zapisují do jejího osobního deníčku, má Choupette také vlastní iPad, účet na Twitteru nebo vlastní místo u jídelního stolu.

1779910:gallery:true:trueSpí na Chanelu

Že je její život opravdu plný luxusu, dokazuj e fakt, že spí na oblečení Chanel z loňských kolekcí , o čemž vehementně píše na svém Twitteru „ Za několik měsícůj života jsem poťapala víc oblečení Chanel, než vůbec většina žen uvidí za život.“

Láska nezná hranic

Svojí lásku ke čtyřnohému mazlíčkovi se snaží sedmasedmdesátiletý návrhář vyjadřovat na každém kroku.  „Chtěl bych svou kočku vzít, kdyby to šlo.“ Šokoval svět módní návrhář, který se svou kočkou nafotil nejeden módní editoval, inspiroval se při práci její barvou očí a možná světlo světa spatří kabelka, která ponese její jméno.

A kdo ví, možná přijde na řadu i opravdová svatba. Excentrický módní návrhář je totiž schopný všeho.