Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Shakira šokuje! Syna chce kojit až do dospělosti

4. června 2013 | 10:37

Každý jsme na něčem závislí, ačkoliv si to často nechceme přiznat. Populární zpěvačka Shakira (36) se však svojí závislostí netají. Propadla totiž dočista kojení. A nemůže prý přestat!

"Kojení je vůbec jedním z nejlepších zážitků mého života. Miluju to! Nedokážu přestat! Myslím, že budu kojit až do doby, než syn půjde na vysokou. Jsem na tom závislá!", prozradila kolumbijská zpěvačka magazínu Us Weekly.

Kojení jí dokonce tak nadchlo, že chce syna kojit co nejdéle to půjde. Hrozně jí to totiž baví. A navíc věří, že jí to pomáhá ve shazování poporodních kilogramů. Zatím ale nenašla odvahu postavit se na váhu.

Mateřství jí prý navíc pomohlo naučit se být uvolněnější. "Samotnou mě to překvapilo, protože si všichni mysleli, že budu jednou z těch hysterických matek, ale já cítím, že už zdaleka nejsem tak nervózní, jak jsem bývala," dodala.

Láska Piqueho k malému Milanovi je veliká.
Autor: Reuters
Shakira syna Milana, kterého má s o deset let mladším partnerem Gerardem Piquéem, porodila na konci ledna plánovaným císařským řezem.

Jak sama prozradila, nepříliš španělsky znějící jméno vybrala proto, že v slovanském jazyce znamená je "drahý, milující a laskavý", v latině "dychtivý a pracovitý" a v sanskrtu - staroindickém jazyku - je to "sjednocení".