Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Cynthia Nixon: Sex ve městě není o lásce. Je to iluze

Cynthia Nixon a scéna z filmu Sex ve městě, kde pan Božský požádá Carrie o ruku
30. května 2013 | 14:00

Herečka Cynthia Nixon (47), která si zahrála temperamentní zrzavou advokátku Mirandu v seriálu i filmu Sex ve městě, otevřeně promluvila o své několikaleté práci.

Herečka řekla, že je na svou práci v Sexu ve městě pyšná a že je ráda, že se stala tolik oblíbenou mezi ženami. Na druhou stranu podotkla, že film i seriály vytváří iluzi, které ženy rády podléhají. Jakou?

Šatna jako důkaz lásky

"Opravdu si některé ženy myslí, že to, co hrajeme, je skutečná láska? Když má chlap spoustu peněz a jako důkaz, že vás miluje vám koupí byt i s vaší vlastní šatnou?"

Minulý rok se Cynthia na adresu kultovního fenoménu Sex ve městě vyjádřila, že jde jen o čistý vztah mezi penězi a láskou. "To se mi nikdy nelíbilo," nezapomněla dodat herečka, která se před rokem vdala za svou dlouholetou přítelkyni Christine Marinoni. Není to tedy tím, že na muže už navždy zanevřela?

Realita je jiná

"Když se promítal první film Sex ve městě, seděla jsem v sálu. V okamžiku, kdy pan Božský ukázal Carrie šatnu, kterou pro ni nechal vestavět, celý sál bouřlivě tleskal, žen vzdychaly údivem a křičely, jak je to skvělé. Možná je to silné slovo, ale já jsem se cítila hodně sklíčeně." Kéž by to tak bylo ve skutečném světě. Nám v redakci by se to docela líbilo!

Všechny čtyři hlavní hrdinky pokračování Sexu ve městě si mezi sebe rozdělily cenu o nejhorší filmový výkon v ženské hlavní roli
Autor: profimedia.cz

Autor: ema