Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Victoria Beckham má dvojnici: Manželku šéfkuchaře Ramsayho!

28. května 2013 | 15:00

Dvě Victorie místo jedné? Tak působila dvojice, která se v pondělí vydala na nákupy do ulic L.A. Ve skutečnosti šlo o dvě kamarádky: stylovou paní Beckhamovou (39) a její vyhlášenou "kopírku" Tanu Ramsay (38). Poznáte, která je která?

Při bližším ohledání je to zřejmé. Posh svůj klasický volnočasový outfit - černé tílko, džínové zvonáče, vysoké podpatky - doplnila drobnou kabelkou a lehce zvlněnými loknami.

Tana si místo toho přes rameno přehodila neforemnou hnědou kabelu a vlasy vyžehlila. Ve slunečních brýlích à la moucha tse-tse a s podivnou aplikací na topu měla bohužel do elegantního minimalismu Victorie daleko.

Nebylo to poprvé, co se manželka slavného britského šéfkuchaře Gordona Ramsayho snažila bývalou "spajsku" napodobit. Většinou neúspěšně. Její módní snahy ovšem nemění nic na tom, že si obě přítelkyně společně strávený čas užívají.

Na nákupy dámy vyrazily i se svými potomky: Taniny dcery Holly a Megan se střídaly v tlačení kočárku s malou Harper, zatímco malí Beckhamové Romeo a Cruz si hrdě nesli papírové tašky s novými úlovky.

Autor: mab