Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tipovali byste jí 41 let? Carmen Electra vypadá senzačně!

7. května 2013 | 07:00

Dokonalé sexy křivky předvedla bývalá plavčice z Pobřežní hlídky na opožděné oslavě svých narozenin v pánském klubu Crazy horse III v Los Angeles. Kráska z titulní strany Playboye vypadala vážně skvěle.

Jedenačtyřicetiletá Carmen opět dokázala, že bezchybnou postavu by jí mohly závidět i o generaci mladší kolegyně. V černých minišatech, které obepínaly i odhalovaly tělo na těch správných místech, vypadala jako bohyně.

Herečka, která svou kariéru odstartovala pózováním pro pánský časopis Playboy, si sexy křivky udržuje pravidelným cvičením a zdravou, dietní stravou. Ani jedno jí nedělá problém, jak sama říká, pevnou vůli má od mala.

Carmen Electra
Autor: profimedia.cz

"Disciplíně jsem se naučila, když jsem jako malá chodila na balet. Štíhlou postavu si udržuju dietou bohatou na bílkoviny a zeleninu a láskou k tanci," prozradila nedávno v rozhovoru pro americký magazín InTouch. 

"Cítím se lépe, než když mi bylo pětadvacet," dodala ještě, když na focení oblékala známé jednodílné červené plavky, ve kterých v 90. letech běhala po pláži a poslouchala příkazy nadřízeného Davida Hasselhoffa. 

Carmen Electra v Pobřežní hlídce
Autor: Profimedia.cz