Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rebelka Miley Cyrus šokuje: Zapomeňte na Hannah Montanu!

3. května 2013 | 08:30

Tomu říkáme odvaha! Dvacetiletá zpěvačka se rozhodla nadobro zbavit image sladké holčičky a pro časopis V nafotila editorial, ve kterém ukázala skoro všechno. A nešetřila u toho sprostými slovy...

Exluzivní módní story pro 83. vydání amerického V Magazine nafotil Mario Testino, který je známý tím, že si servítky nebere. Miley na jeho fotografiích pózuje v sexy punkových modelech, které víc odhalují, než zakrývají.

Proměna ze seriálové Hannah Montany na rockovou divu je dokonalá. Nechybí křivák na holé kůži, kožené mikrošortky, pánské slipy ani kalhoty stažené... opravdu hluboko. K drsné vizáži přispívá i barevný melír a lehce gotický make-up.

"Holka s koulema"

Editorial s názvem "Emancipace Miley" doprovází i rozhovor se sebevědomou zpěvačkou a jejím novým hudebním guru - hiphopovým umělcem Pharrellem Williamsem. Ten své "mladší ségře", jak Miley oslovuje, pomáhal s produkcí nejnovějšího alba.

Miley v novém editorialu ukazuje rebelskou stránku své osobnosti.
Autor: Reprofoto: Mario Testino pro V Magazine

A je ze spolupráce nadšený: "Ta holka má koule! Vlastně vaječníky," vtipkuje Pharrell v rozhovoru. Ani Miley nejde pro drsnější výrazy daleko: "S*ru na to. Už nedělám žádný holčičí popový sra*ky. Doba se mění, hudba se mění, móda se mění."

Můžeme dodat jen: Miley se mění. K tomu, jak se proměnila její image i názory, prozradila jen tohle: "Rozhodla jsem se, že budu jiná. Že si budu dělat, co se mi zachce. Tak jsem si ostříhala vlasy, koupila si martensky a už nikdy se neohlédla."

Autor: mab