Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Agáta oslavila 28. narozeniny. Tohle jsou její trapasy, které se nezapomínají

Agáta Hanychová si popularitu pořádně užívá
30. dubna 2013 | 06:00

Rebelka Agáta Hanychová, která se nedávno stala paní Prachařovou, oslavila minulý víkend své 28. narozeniny. Do povědomí se dostala v roce 2005, kdy se stala 2. Vicemiss Miss ČR a od té doby je o ní pořádně slyšet.

Agáta toho za svou kariéru skandalistky stihla poměrně hodně. Mnohokrát ukázala prsa i kalhotky, zkusila si pár vztahů se známými muži, nenáviděla se s několika modelkami a nesčetněkrát se opila. My jsme vybrali pár jejích trapasů, které se nezapomínají.

Dobrý den, kozy ven

Jen málo lidí se nepokochalo pohledem na Agátina odhalená ňadra. Někdy je to záměr, jindy vykouknou rebelce z výstřihu nedopatřením, jako tomu bylo na módní přehlídce v roce 2010.

1751669:gallery:true:trueDivadýlko se Sámerem

Byla to láska jako trám, která přešla v nenávist a skončila příměřím. Agáta a Sámer spolu chodili hned několikrát, aby pak jejich rozchod, který by dramatičtěji nenapsali ani scénáristé telenovely, mohl plnit bulvární stránky. Modelka dokonce odmítala vstoupit do místnosti, kde byl mladý zpěvák a do médií se o něm nevyjadřovala příliš lichotivě. Nakonec byla ale nenávist zažehnána a dnes jsou z nich tak trochu přátelé.

1151778:gallery:true:trueNenávist kvůli chlapovi

Jedním z trapasů známé rebelky byla její mediální přestřelka s modelkou Simonou Krainovou. Ta vznikla jak jinak, než kvůli chlapovi, hokejistovi a notorickému sukničkám Jiřímu Hudlerovi.  Hokejista byl Agátinou první velkou láskou, a přestože se dávno rozešli, nemohla Aguš přijít na jméno jeho nové lásce. Mediální válečná sekera mezi oběma modelkami, která se neobešla bez slovního napadení, vyhazovu z klubu ani pomluv, byla vykopána na několik let. K náznaku smíru došlo až v roce 2011, kdy se obě staly matkami, ale na velké kamarádství to přeci jen nevypadá.

Agáta Hanychová
Autor: archiv
Zapírané těhotenství

Když se začalo v roce 2011 šuškat, že je česká Paris Hilton těhotná, Agáta zapírala, seč mohla a na důkaz věrohodnosti svého tvrzení si dala i panáka. Když už nešlo těhotenské bříško zamluvit ani schovat, musela modelka s pravdou ven.  A proč to všechno? Agáta měla zkrátka políčeno na lukrativní job a jako toulka by jej možná nedostala.

Agáta se pokoušela nastartovat hereckou kariéru, marně.
Autor: archiv FTV Prima
Herecký (ne)výkon

Agáta se už několikrát pokoušela nastartovat svoji hereckou kariéru, ale její snažení nebylo moc úspěšné.  Hvězdnou kariéru jí nezajistila ani role v seriálu Obchoďák, kde byla partnerkou Jana Maxiána ze skupiny Nightwork.

V těchto pozicích Agátu její rodina ráda neuvidí
Autor: Marek Pátek, Pavel Machan
Opilecká etuda

Loňský Filmový festival ve Varech přinesl Aguš a jejímu tehdejšímu snoubenci Mirku Dopitovi, celkem nechtěnou popularitu. Jejich opilecká etuda s fotografem, která vyvrcholila soudním stáním, vynesla modelce nejen titulní stránky bulváru, ale také tak trochu zákaz zúčastnit se dalšího festivalu.