Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Je to snad anorexie? Ze smyslné Bond girl je vyzáblá troska!

26. dubna 2013 | 10:00

Propadlé tváře, vystouplé lícní kosti, kostnatá ramena... Ještě před rokem jí dokonalé křivky zaviděly tisíce žen, toužili po ní miliony mužů. Teď však herečka a modelka Denise Richards (42) vypadá jako chodící kostra.

Po boku neodolatelného Pierce Brosnana oslňovala půvabná plavovláska v bondovce s názvem Jeden svět nestačí (1999). Teď svým zjevem "děsí" lidi v ulicích Los Angeles.

I když Denise vždy patřila mezi ženy s dokonalou a sexy postavou, propadla i ona strachu ze stárnutí. Po čtyřicítce se vrhla na diety a cvičení a dnes její vyzáblé tělo doslova nahání strach.

Denise Richards
Autor: profimedia.cz
Místo aby "mládla", zestárla o několik let. Strhané rysy, unavený pohled a šlachovitá postava jí přidávají roky navíc. Bývala žena herce Charlieho Sheena si však zřejmě nic z toho nepřipouští. Tvrdí, že se jen zdravě stravuje.

"Jsem opravdu hodně aktivní. Zjistila jsem, co na mé tělo skutečně funguje. Je to Pilates a tanec. Moje strava je z 80 % vegetariánská. Jím v průběhu celého dne. Zjistila jsem totiž, že tři jídla denně mně nevyhovují. Cítila jsem se přeplněná a unavená, hlavně po obědě," prozradila Denise v rozhovoru pro magazín Self.

Při pohledu na ní je však zřejmé, že jen zelenina jejímu tělu nestačí. Navíc to vypadá, že tráví hodiny v posilovně. Z mladistvě vyhlížející krásky se stala strhaná "stařena". Propadla snad i ona, stejně jako nejedna její kolegyně, smrtelné anorexii?

Je podle vás Denise Richards podvyživená?
90,1%
9,9%
Děkujeme za Váš hlas!
492 hlasů
54 hlasů