Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Radikální střih! Suri si zahrála na kadeřníka, vypadá jako oškubané kuře!

5. dubna 2013 | 13:55

Děsně krátká a příšerně zubatá! Přesně taková je teď ofina nejsledovanějšího dítěte šoubyznysu, hvězdné Suri Cruise (7). Ta už měla do očí padajících vlasů  zřejmě plné zuby a sama si ofinu radikálně zkrátila.

Tenhle extravagantní střih zřejmě z žádného prestižního kadeřnického salónu nepochází. Na všechny strany trčící kraťoučká ofina tak bude zřejmě kreativním výtvorem samotné Suri.

Ta o víkendu v New Yorku šokovala všudypřítomné fotografy, když se na ulici objevila s novým "účesem". V květovaných růžových šatičkách, růžových legínách s hvězdami a zlatých balerínkách vypadala jako princezna. Nechyběl samozřejmě ani nezbytný plyšák v podpaždí. Když ale jejich pohled sklouzl na její tvář, oněměli úžasem.

Suri si zřejmě zahrála na kadeřníka...
Autor: profimedia.cz

Sedmiletá Suri, dcera herců Toma Cruise (50) a Katie Holmes (34), už pár let vládne hollywoodskému světu dětské módy. Předloni se dokonce umístila na jednadvacátém místě v žebříčku nejlépe oblékaných žen světa.

Rozmazlená dívenka má v šatník outfity v přepočtu přibližně za 54 milionů korun. Běžně na sobě nosí modely takových značek jako je například Giorgio Armani nebo Marc Jacobs. Od mala ven často nevyjde bez lesku na rtech, botách na podpatku a velikých náušnic.

Suri se objevila mezi módními ikonami. Překážkou jí nebyl ani nízký věk
Autor: profimedia.cz

Teď však Suri zřejmě podlehla i trendům v oblasti vlasového stylingu. Ofiny totiž letos letí. Jsou moderní a sexy. Nosí ji například Anne Hathaway, Halle Berry nebo Michelle Williams. 

Nebo dívenka, která své dlouhé vlásky obvykle nosila stažené v culíku, či jen tak ležérně za ušima, někde našla starší fotky své maminky Katie. Ta totiž před pár lety s krátkými vlasy také experimentovala.

V minulosti s ofinou experimentovala i Katie Holmes.
Autor: profimedia.cz