Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tlustá, nebo těhotná? Zoufalka Longoria vyvalila pupek

12. března 2013 | 10:44

Přes titěrné bikiny přetékající bříško Evy Longoria (37) nejde přehlédnout. Že by herečka "sekla" s pravidelným posilováním, nebo snad světu tají sladké tajemství?

Kráska, známá především jako rozmazlená modelka Gabrielle Solis ze seriálu a filmu Zoufalé manželky, je na objektivy fotoaparátů zvyklá. Nic si z nich proto nedělala ani během odpočinku na slavné jihoamerické pláži.

V titěrných oranžovo-bílých bikinách si společně s přáteli na brazilské pláži Copacabana vychutnávala žhavé sluneční paprsky. A neodolala ani dotykům pohledného maséra, od kterého si nechala namasírovat nohy.

Šikovným rukám pohledného maséra se Eva ráda podvolila.
Autor: profimedia.cz

Vzdouvající se bříško se skutečně nedalo přehlédnout. Vykašlala se snad Eva, která se nedávno vrátila ke svému o dvanáct let mladšímu příteli, Eduardu Cruzovi (25), na pravidelné posilování?

Nebo si snad chtěla mladého milence pojistit a vysadila antikoncepci? Na dítě by už měla nejvyšší čas. I když si na nezájem mužů nemůže stěžovat a jednou už byla dokonce vdaná, stále je bezdětná. Na chlapy má zřejmě smůlu.

Eva si na pláž oblékla oranžovo-bílé bikiny, které nemilosrdně odhalovaly rostoucí bříško.
Autor: profimedia.cz

S bratrem své kolegyně, herečky Penélope Cruz (38), se v červnu loňského roku rozešla, aby ho vzápětí nahradila dalším zajíčkem, fotbalistou Markem Sanchezem (25). S tím však vydržela pouhé dva měsíce.

O herečce je známo, že nevydrží dlouho sama. Když nemá zrovna přítele, zve si do svého domu v Hollywoodu alespoň kamarádky.

"Moje máma mi dala jednu radu, které se držím. Nikdy nezapomínej na to, odkud pocházíš. Vyrostla jsem se třemi sestrami a miluju dům plný lidí. Doslova žiju v domě dívčího spolku, mám doma stále spoustu přítelkyň," přiznala Eva v rozhovoru pro latinsko-americkou mutaci magazínu Cosmopolitan.