Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

2013: rok rozchodů? Slavné páry, které se letos rozpadly

11. března 2013 | 06:00

Osud letos vztahům nefandí! Aspoň co se celebrit týče: je teprve začátek dubna a už jsme byli svědky mnoha hvězdných rozchodů. Co se za nimi skrývá? Nevěra, hádky, odcizení i vzdálenost!

České rozchody

Eliška Bučková (23) a Václav Noid Bárta (32)

Konec téhle lásky všechny překvapil. Jeden z nejsehranějších párů českého šoubyznysu se rozloučil poklidně, bez velkých emocí. Oba už mají nejspíš náhradu: po boku Noida vídáme barmanku Nikolu, po tom Eliščiném zase mladého milionáře Jakuba Malinu.

Michaela Maurerová (33) a Milan Kožíšek (41)

Krátké manželství herečky a známého podnikatele je v krizi. Zprvu to vypadalo, že za všechno může divoká líbačka Míši s produkčním Ondřejem Potykou, ale podle všeho má pár problémy už delší dobu. Podaří se svazek přece jen zachránit? To se teprve uvidí.

Jan Nejedlý a Sandra Nováková.
Autor: archiv Blesku

Sandra Nováková (30) a Jan Nejedlý (42)

Krásná herečka dala svému snoubenci kopačky teprve před pár dny. Údajně to bylo kvůli milenci, kterým má být mladý televizní režisér Ondřej Moravec. Producent Nejedlý nese rozchod velmi špatně - dokonce skončil v Motole se slinivkovým záchvatem.

Kateřina Klepišová (20) a Petr Hapka (68)

Letos to nevyšlo ani téhle kontroverzní dvojici. Ještě před pár týdny mluvili o velké lásce, dnes už kopou každý sám za sebe. Přesné důvody odloučení si ale zpěvák i studentka nechávají pro sebe.

Světové krize

Jason Trawick a Britney Spears.
Autor: profimedia.cz
Taylor Swift (23) a Harry Styles (19)

Sólová zpěvačka a člen skupiny One Direction tvořili roztomilý a stylový pár, ale byla to Taylor, kdo dal mladšímu milenci košem. Ostatně v tom má slušnou praxi...

Britney Spears (31) a Jason Trawick (41)

Zdálo se, že u hvězdného agenta zpěvačka konečně našla štěstí a jistotu. Letos se ale cesty obou snoubenců rozešly. Snad si Brit tentokrát neoholí hlavu!

Bradley Cooper a Zoë Saldana.
Autor: profimedia.cz

Michelle Williams (32) a Jason Segel (33)

Byla to pěkná dvojice, ale rozdělily je 4 000 km. Drobná herečka totiž žije s dcerou v New Yorku, zatímco představitel Marshalla ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku pracuje v Hollywoodu.

Zoë Saldana (34) a Bradley Cooper (38)

Společná cesta věčně rozhádaného (a neuvěřitelně sexy) hereckého dua skončila na přelomu roku. Není to poprvé - ale tentokrát prý už doopravdy!

Autor: mab