Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nahá a sexy! Úchvatná Miranda Kerr ukázala téměř vše

6. března 2013 | 11:00

Jako nádherná nymfa nořící se z divokých vln! Téměř třicetiletá australská kráska Miranda Kerr se za své tělo nestydí a ráda se o něj dělí i se svými fanoušky. I když jen prostřednictvím sociálních sítí.

Sexy australská modelka se řadí mezi ženy, kterým ani porod nic neubral na jejich kráse. Její tělo stále patří mezi nejkrásnější v modelingové branži. Není divu, že už několik let patří k pověstným andílkům značky značky Victoria's Secret. Navíc už byla dvakrát po sobě zvolena časopisem Who nejkrásnějším člověkem na zemi.

Maminka rozkošného Flynna, kterého má se svým manželem hercem Orlandem Bloomem (36), rozhodně není žádná puritánka. Jejích snímků "nahoře bez" je plný internet. A teď se můžeme těšit na další!

Miranda Kerr
Autor: Profimedia.cz

"Zelená" Miranda chrání svět

Ve spolupráci s fotografem Chrisem Collsem totiž vznikla nová série úžasných černobílých fotografií. Ochutnávku z ní poskytla svým fanouškům sama Miranda. Prostřednictvím sociální sítě zveřejnila snímek, na kterém je v moři téměř nahá. Bradavky jí však kvůli přísným pravidlům pro zveřejňování snímků s erotickým podtextem překrývá tenký černý pruh.

 "Jsi nejlepší Chrisi Collsi," napsala pod fotografií, která vznikla v rámci kampaně pro kosmetickou značku Kora, nadšená modelka, která je zarytou propagátorkou mnoha enviromentálních organizací a výrobků. Označením ekologického produktu se samozřejmě pyšní i výše zmiňovaná kosmetika. Miranda se tedy nesvlékla pro nic za nic.