Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Madonna šokuje fanoušky: Poznali byste ji?

26. února 2013 | 14:30

Je jí 54, ale pořád dokáže vypadat na dvacet. Královna popu vystavila na sociální síti své fotky v retro paruce a s výrazným líčením - a nám se zdá, že jsme zase v době Evity.

Je pravda, že fotky, které Madonna svým fanouškům ukázala na Instagramu, jsou na první pohled upravené. Nicméně ani počítače a mobily nedokážou zázraky...

Zpěvačka se očividně o svůj vzhled stará a umí s ním pracovat. Na první fotografii má paruku ve stylu 40. let, umělé řasy a tmavou rtěnku - to jsou atributy, které by i z náctileté dívky dokázaly udělat přestárlého transvestitu.

Madonna ale vypadá senzačně a ještě provokuje hláškou: "Opravdu si blondýnky užijí víc legrace?" Druhou fotku zase doplnila komentářem: "Oscara získává Altuzzara," a vzdala tak hold návrháři sexy zelených šatů, které má na sobě.

Při bližším ohledání zjistíte, že jediné, co prozrazuje její skutečný věk, jsou ruce. Jsou za jejím mladistvým vzhledem, hladkou tváří a podezřele pevným poprsím botox a plastické operace? O tom se můžem jenom dohadovat.

 

Autor: mab