Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Slaví celebrity Valentýna? Někdo na něj kašle, jiný si ho užívá

14. února 2013 | 14:00

Ptali jsme se známých osobností na to, co si myslí o svátku svatého Valentýna a také na to, jestli ho slaví nebo ne.

Svátek svatého Valentýna je takovým kontroverzním svátkem, který k nám doputoval hlavně přes obchodní řetězce. Někdo jej tvrdě bojkotuje, jiný se mu podvolil a někdo si ho vyloženě užívá.

Andrea Kerestéšová herečka (28)
Popravdě nic dobrého. Já nemám ráda tady ty komerční svátky, kdy si všichni řeknou „Hurá, je Valentýn, pojďme se milovat.“  Neslavím ani 1. Máje, prostě si užívám lásku, kdy já chci.

Moderátorka a modelka Iveta Vítová
Autor: Blesk - Pavel Machan, Pavel Hofman
Iveta Vítová modelka a moderátorka (29)
S manželem nejsme kritici Valentýna. Samozřejmě mi tenhle svátek přijde příliš komerční, ale já se snažím využít každou příležitost, kdy můžeme oslavit svoji lásku. Nepodnikáme ale nějaké šílené valentýnské pobyty, ani si nedáváme hloupé dárky. Tentokrát si prostě zajdeme i s mými rodiči na dobrou večeři a uděláme si příjemný večer ve čtyřech.

1553325:gallery:true:trueSvětlana Nálepková herečka (52)
Musím se přiznat, že mě je tento svátek tak nějak jedno. Ani jej nebojkotuji, ale ani nepropadám láskyplnému šílenství. Dneska dokonce ani nebudeme s přítelem spolu, protože já odjíždím na zájezd. Budeme si to muset nechat až na 1. máje.

Jakub se dlouho odhodlával splnit prohranou sázku
Autor: Blesk - Martin Procházka
Jakub Štáfek herec (22)
Valentýn je komerční americký svátek, který absolutně bojkotuji. Pro mě je svátkem lásky 1. Květen, a ten si i užívám. Navíc si myslím, že v únoru je na lásku ještě zima (smích).