Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nemilosrdný souboj Adriany Sklenaříková a Petry Němcové

1. února 2013 | 11:00

Jak skončí nemilosrdný souboj úspěšné české topmodelky Petry Němcové a slovenské krásky Adriany Sklenaříkové, pokud proti sobě postavíme jejich kariéry, krásu, vztahy a životní osudy spojené s charitativní činností?

Charita

V roce 2004 prožívala Petra Němcová šťastné období, měla před svatbou se známým fotografem Simonem Atlee a v prosinci odjela na romantický pobyt do Thajska. Dovolenou ale zasáhla tragédie v podobě obří tsunami. Snoubenec modelky katastrofu nepřežil. Tato otřesná zkušenost ji motivovala v roce 2005 k založení charity na pomoc obětem živelných katastrof Happy Hearts Fund.

Němcová se pilně věnuje charitě
Autor: Sport1

Pozadu nezůstává ani Adriana Sklenaříková, která se aktivně podílí na kampaních proti rakovině prsu. V roce 2008 se zúčastnila Avon pochodu v České republice a pracovala také na několika projektech spojených s touto nemocí pro světovou značku podprsenek Wonderbra.
Charitativní činnost Němcová/Sklenaříková 1:1

Kariéra

Kariéra Petry Němcové odstartovala v roce 1995, kdy vyhrála českou soutěž Elite Model Look, poté odjela do Milána. Získala také titul Model roku 2003 časopisu Sports Illustrated. Jako modelka pracovala například pro Victoria's Secret, Pantene, Lancaster, Graff, La Perla, Max Factor, Clarins a Cartier. Petřina svůdná tvář také zdobila stránky módních časopisů: Vogue a ELLE.

Adriana Sklenaříková
Autor: Sport1

Adriana Sklenaříková je v současnosti jednou z nejžádanějších modelek světa. Pracovala u řady světoznámých agentur, například NEXT New York, ELITE Milano, ALINE SLOULIERS Paříž nebo ELITE Premier Londýn. Stala se tváří Wonderbry, Victoria’s Secret či Onyx Jeans. Zahrála si i několikrát ve filmu. Duel v kariéře nepochybně vyhrává Adriana Sklenaříková.
Kariéra Němcová/ Sklenaříková 0:1

Vztahy – podnikatel vs. charismatický herec

Mezi milence Petry Němcové se řadí takové hvězdy jako Bruce Willis nebo James Blunt. Když si po těchto zpackaných románcích našla fotografa Simona Atleeho, všechno vypadalo růžově. Pár se zasnoubil, ale lásku však ukončila fotografova tragická smrt při tsunami v roce 2004. Petra Němcová se dnes objevuje ve společnosti slavného herce Seana Penna.

André Ohanian a Adriana Sklenaříková
Autor: Sport1
A co Adriana? Velká láska Adriany Sklenaříkové fotbalista Christian Karembeu stojí dávno mimo hru, její srdce si získal André Ohanian. Jde o bohatého francouzského podnikatele. Adriana o svém vztahu zatím odmítá mluvit, ale svatba je už zřejmě na spadnutí.
Vztahy Němcová/Sklenaříková 0:1

Souboj mezi českou a slovenskou topmodelkou vybojovala Adriana Sklenaříková se skóre 3:1. Dopadne stejně i nedělní derby Kontinentální ligy, kdy proti sobě vyjedou na led hokejisté Slovanu Bratislava a Lva Praha? Nebo se Češi budou rvát jako lvi a zápas přece jen vybojují? Sledujte tento unikátní zápas 3. února od 16:45 v přímém přenosu na Sport1.

Autor: ema