Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šokující proměna Naomi Watts! Z maminy oslňující kráskou

29. ledna 2013 | 14:00

Hluboké vrásky, ochablá pleť, rozcuchané zničené vlasy. V téhle "utahané mamce" by asi elegantní krásku z červeného koberce hledal málokdo. Herečka Naomi Watts (44) se však doslova jako mávnutím kouzelného proutku dokázala během pár hodin proměnit v okouzlující divu.

Mateřské povinnosti jí zřejmě dávají pořádně zabrat! Čtyřiačtyřicetiletá americká herečka se totiž momentálně naplno věnuje své rodině. Častěji než na place ji proto můžete potkat v ulicích Los Angeles.

Nejinak tomu bylo i uplynulý víkend. V neděli ráno si blondýnka vyrazila i s celou rodinou na farmářský trh. V doprovodu manžela Lieva Schreibera a svých dvou synů Saši (6) a Samuela (4) nakupovala čerstvou zeleninu a květiny. Tvář sice maskovala velkými slunečními brýlemi, ale její hluboké vrásky odrážely patřičnou dávku únavy a pleť volala po regeneraci.

V téhle neupravené ženě se strhanými rysy by krásnou a úspěšnou herečku zřejmě nikdo nehledal.
Autor: profimedia.cz
Jen o pár hodin později se však herecká hvězda ruku v ruce s manželem objevila na předávání cen Screen Actor 's Guild Awards. Zářila spokojeností, úsměvy rozdávala na všechny strany a oprávněně přitahovala pozornost fotografů.

Oděná do třpytivé róby luxusní značky Marchesa, s luxusními lodičkami Louboutin na nohou a s kabelkou Salvatore Ferragamo v ruce byla okouzlující!

S nadějí očekávala především vyhlášení výsledků v kategorii nejlepšího ženského hereckého výkonu v hlavní roli, do které byla nominována díky snímku The Impossible. Ocenění jí však nakonec vyfoukla kolegyně Jennifer Lawrence.

Na večerním předávání cen SAG Awards byla Naomi okouzlující.
Autor: EPA
Přesto, že si Naomi žije svou hollywoodskou idylku, i v její domácnosti to čas od času pořádně zaskřípe.

"Náš rodinný život je dobrý, Liev je brilantní otec, ale jako každá jiná rodina i my máme problémy a vztah mezi dvěma úspěšnými lidmi, kteří cestují a žijí tím, co dělají, vyžaduje úsilí. Rozhodně nemáme ustláno na růžích," vyznala se herecká diva ze svých pocitů v nedávném rozhovoru.

Rodinný krb je však u ní na prvním místě a sama by se nebránila další ratolesti, pokud by to bylo holčička. Uvažovala už i nad adopcí, zatím si však není jistá načasováním.