Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexuální tajemství hvězd: Sex přes internet, řev a kostky ledu!

29. ledna 2013 | 06:00

Kdo miluje sex během těhotenství, kdo zase striptýz před kamerou, a která slavná tvář nedá dopustit na šlehačku a kostky ledu? Víte, že mezi slavnými osobnostmi se najdou i tací, na které si stěžují sousedé, kvůli rušení nočního klidu?

Victoria Beckham je nahá a sexy

Manželka slavného fotbalisty a nejvíce sexy muže planety ví, jak si udržet vášnivý vztah! Přiznala se, že chodí spát nahá. Nedávno odpověděla také na otázku, zda-li preferuje sex, nebo spánek.

„Samozřejmě sex! Chodím přece do postele s Davidem Bechamem, takže by bylo evidentně něco špatně, kdybych řekla spánek,“ řekla Victoria.

Angelina Jolie: Sex jen v těhotenství!

Angelina Jolie chce do svatby s Bradem Pittem přibrat
Autor: profimedia.cz
Když byla Angelina těhotná s dvojčaty Vivienne a Knoxem, řekla pro Entertainment Weekly:

„Nejenom, že miluji svou měnící se postavu, ale líbí se mi, že Brad je v posteli čím dál tím víc kreativní! Je to báječná změna pro náš sexuální život. Partneři si užívají slastného styku a žena se jako těhotná cítí uspokojená a plná.“

Fegie miluje sex on-line!

Zpěvačka je se svým manželem už deset let, z toho pět let je za něj vdaná. Ale jak to, že jim to stále tak funguje, i když jsou často každý na jiném kontinentu? Užívají si sexu po internetu! Fergie se dokonce přiznala, že její manžel se nemůže nabažit striptýzu, který mu často předvádí on-line!

Megahvězda Jennifer Lopez (43) včera v 5 hodin 15 minut ráno dorazila autobusem z Mnichova do Prahy.
Autor: Blesk – David Malík, Pavel Machan a Profimedia.cz

Citlivá Jennifer Lopez

J.Lo. se přiznala, že nenávidí, když jí muži kroutí s bradavkami jako s čudlíky na rádiu!

„Ženy nenávidí, když muži „ladí frekvence“ na jejich bradavkách. Myslí si, bůh ví, jak se nám to nelíbí, ale ve skutečnosti každá žena doufá, že už konečně přestane!

Jenn a Justin
Autor: profimedia.cz
Ďáblice Jennifer Aniston

Poté, co se rozešli s přítelem Johnem Mayerem, podělili se o svá ložnicová tajemství.

Rocker se nechal slyšet, že si Jen doslova užívá hrátky s ledovými kostkami, peříčky a šlehačkou! Je to prostě ďáblice v těle anděla.

Christina Aquilera křicí jak tur!

Christina Aquilera
Autor: Profimedia.cz

Sousedé Christiny to nemají lehké. Stěžují si, že neustále musí poslouchat nějaké sexuální výlevy. Hlavně jsou prý s manželem slyšet vždy okolo půlnoci a to nikde jinde, než u bazénu!

"Oni se nemilují, ale řvou jako zvířata, nahlas se chechtají a vzdychají o sto šest," stěžují si sousedé. Hlavní ale je, že jim to klape, nebo ne?

Autor: ema