Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rodinné spory celebrit: Kocábová označila Lejlu za zlatokopku!

17. ledna 2013 | 13:25

Kocábovi, rodina Hrušínských a Brouskovi – známé hudební a herecké klany, ve kterých to doslova vře. Aféry, nevěry, hádky a staré křivdy jsou tu doslova na denním pořádku. Poodkryjte a rozluštěte některé dlouholeté rozepře těchto celebrit!

Kocábovi
Lejla Abbasová nadělala v manželství Michala Kocába a matkou jeho tří dětí Marshou doslova paseku. Před třemi lety se do něj bezhlavě zamilovala, když mu dělala tiskovou mluvčí na ministerstvu. Od té doby spolu pár chodí a minulý rok dokonce Lejla porodila Michalovi syna Davida, který by jako z oka vypadnul slavnému otci. 

Dcera Natálie přiznala z celé situace lítost i vztek a o Lejle veřejně pronesla, že je rozvracečkou rodiny a zlatokopkou. Vztah exotické krásky a slavného hudebníka dokonce přirovnala k tragikomedii.

Lejla má s Kocábem syna Davida, manželé ale nejsou
Autor: Blesk – Jan Tůma a archiv
Tříčlenná rodina žije nyní v Michalově pražské vile a Lejla nevylučuje do budoucna ani svatbu. Zato Natálie se s populární moderátorkou Lejlou asi nikdy nesmíří. „Vyloučeno! Já se ze zásady se zlatokopkami nekamarádím. Mám ráda inteligentní lidi," svěřila se magazínu Story.
 
Hrušínští
I slavná herecká dynastie Hrušínských má rodinný škraloup. Může za to dlouholetá rozepře mezi Janem Hrušínským a bratrem Rudolfem Hrušínským mladším. Za dlouhodobou nenávistí stojí peníze a tahanice o rodinnou vilu. Rudolf se dlouho nemohl domluvit s bratrem na dědictví. Napjaté vtahy se pak ještě vyhrotily také kolem divadla na Jezerce, které před lety založil Jan Hrušínský. 
Jan Hrušínský
Autor: CBS Drama

„Honza těmi věcmi kolem divadla udělal jménu Hrušínští takovou ostudu, že se skoro stydím, že se tak jmenuji,“ prohlásil pře lety zhrzený Rudolf. Za objekt v hodnotě 70 milionů korun platí totiž Jan jen sto tisíc korun ročně a navíc inkasuje přes milion korun ročně za restaurace, kterou pronajímá v areálu.

Brouskovi
Otakar, Otakar mladší a syn Ondřej – populární rodinný klan, který má herectví v krvi. I tady ale není vše ideální. V roce 2011 Otakar Brousek mladší nedorazil na svatbu svého syna Ondřeje s Annou Remkovou. Vymluvil se na natáčení seriálu. Pravý důvod byl ale ten, že Otakar nemohl skousnout fakt, že Anna Remková rozvrátila manželství mezi jeho synem a Adélou Gondíkovou. Jeho rozhodnutí podpořilo ještě dlouholeté přátelství s Davidem Gondíkem, bratrem Adély. Jejich vzájemný vztah snad zachrání možné budoucí vnouče, kdo ví.
 
Podobné životní osudy prožívá také rodina Carringtonových ze světoznámého seriálu Dynastie. O tom, že život slavných a movitých není vždy jen procházka růžovou zahradou, vás přesvědčí hlavní protagonisté každý všední den ve 20:10 na stanici CBS DRAMA. 

Otakar Brousek se znovu oženil
Autor: CBS Drama

Autor: ema