Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Demi Moore netruchlí: Jeden zajíček ji odkopl, dalšího ulovila!

17. ledna 2013 | 11:50

Doslova jako ponožky střídá od rozchodu s manželem Ashtonem Kutcherem (34) milence herečka Demi Moore (50). Četnými vztahy s podstatně mladšími muži si zřejmě chce udržet svůj mladistvý vzhled nebo vyléčit pošramocené ego.

Je to jen měsíc, co se herečka rozešla s úspěšným mladým obchodníkem s uměním Vito Schnabelem (26). Mladík jí po pár týdnech dal "kopačky". Údajně se mu vůbec nelíbilo, že jeho "milá" vymetá jeden večírek za druhým.

"Dělala mu ostudu. Například jak byla na párty s rockerem Lenny Kravitzem. Byla na něj prostě moc divoká, a tak se rozhodl vztah ukončit," odhalil důvod jejich rozchodu médiím Vitův kamarád.

Padesátiletá Demi Moore ale dlouho netruchlila. Už několikrát byla spatřena po boku jednatřicetiletého majitele řetězce restaurací Harryho Mortona (31). A je z něj prý naprosto unešená!

"Po schůzce s Harrym byla Demi doslova v euforii. Byla z něj úplně vyřízená. Vypadalo to, že si jeho společnost vážně užívá," prozradil magazínu People zdroj blízký herečce.

Majitel řetězce restaurací Harry Morton (31) v minulosti chodil i s herečkou Lindsay Lohan.
Autor: profimedia.cz

Jen jestli její nadšení sdílí i o téměř o dvacet let mladší svalovec Harry, který už má za sebou vztah například s herečkou Lindsay Lohan. S tou si užíval už v roce 2006.

Demi má vůbec pro pohledné "zajíčky" s vypracovaným tělem slabost. Loni v červnu hledala útěchu v náručí svalnatého herce Joe Manganiella (35). V červenci už randila s hereckým kolegou, novozélándským rodákem Martinem Hendersonem (37).

Po rozchodu s Ashtonem Kutcherem našla Demi loni v létě útěchu v náruči svalnatého herce Joe Manganiella.
Autor: Profimedia.cz