Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Syn Evy Decastelo mámu nešetří: Jsi tlustá!

9. ledna 2013 | 10:48

Oblíbená moderátorka Eva Decastelo Aichmajerová (34) se do povánočního hubnutí pustila skutečně s vervou. A měla důvod! Synovi Michalovi (3) se totiž její "oplácaná" postava příliš nelíbila.

Jak je vidět, týden každodenní dřiny se vyplatil. Kila navíc jsou pryč a Eva se opět může pochlubit dokonalou postavou. Rozhodně to ale nebylo "zadarmo". Za vším jsou každodenní tvrdé tréninky a pravidelné cvičení Bikram jógy ve 40 stupních.

"Dnes jsem to možná se cvičením trošku přehnala… Nejdřív soukromá domácí hodina s nejlepším trenérem na světě Davidem Kalivodou a potom opět Bikram joga. P.S. Veškerá povánoční kila jsou po týdnu náročného cvičení pryč, teď už jen vydržet a zpevnit," prozradila teď výsledky svého snažení na svém profilu.

Syn Michal je přísným kritikem Eviny postavy.
Autor: Ladislav Křivan

"Asi umřu, ale musím pokračovat, vzhledem k tomu, že mě můj syn dnes sledoval, jak mě David trénuje, a když odešel, oznámil mi, že mi to moc hezky jde, že už nebudu tlustá. A to jsou mu tři roky, děsím se, co mi řekne za rok!", svěřila se ještě Decastelo.

Sexy moderátorka patří mezi pár upřímných celebrit, které všude netvrdí, že štíhlou postavu mají v genech. Přiznává, že za dokonalými tvary jsou hodiny tvrdé dřiny a odříkání. "Nežrat, cvičit, nežrat, cvičit. To je jediný spolehlivý recept," tvrdí.

Hubnout začala Decastelo hned 2. ledna. "Takže vážení a milí přátelé i nepřátelé, dnes jsem v rámci předsevzetí - budu cvičit - absolvovala první lekci Bikram jógy. Tímto bych se s vámi chtěla pro jistotu rozloučit. Na delší status už nemám sil…," napsala tenkrát na sociální síti.