Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poznáte je? Celebrity, co se nebojí špeků!

3. ledna 2013 | 07:00

Kult krásy je jedna věc, druhá věc je cítit se dobře. Své o tom vědí i celebrity! Podívejte se, kdo ze slavných se vykašlal na diety a dobrovolně přibral.

Že přece nikdo nemůže chtít přibrat? Ale ano! Hvězdy nabírají kila kvůli rolím, kvůli zdraví i kvůli radosti ze života. A na sebevědomí jim to neubírá, právě naopak.

Tohle jsou některé z nich...

Lady Gaga

Proč přibrala: Sama říká, že za to můžou časté návštěvy restaurace, kterou si v New Yorku otevřel její otec. Noviny ale spekulují i o těhotenství.

Co k tomu řekla: "Přibrala jsem 15 kilo, no a co? Je to moje věc. Na střední jsem po jídle zvracela, ale teď už jsem dost sebevědomá na to, abych svou váhu neřešila."

...
Autor: profimedia.cz

Christina Aguilera

Proč přibrala: Po letech přísných diet, do kterých ji tlačila její nahrávací společnost, se rozhodla dát přednost svému zdraví.

Co k tomu řekla: "Svým manažerům jsem vysvětlila, že teď prostě pracují s tlustou Christinou. Ať se s tím smíří. Moje tělo patří mně, nikomu jinému."

...
Autor: profimedia.cz

Michelle Williams

Proč přibrala: Když křehká herečka dostala roli Marilyn Monroe, musela se dostat na velikost 42.

Co k tomu řekla: "Nebylo to težké. Prostě jsem si přestala hlídat, co jím. A jako Marilyn jsem se cítila skvěle, byla to nádherná žena!"

...
Autor: profimedia.cz

Jared Leto

Proč přibral: Hollywoodský idol zažívá na plátně neuvěřitelné proměny. Pro roli muže, který zavraždil Johna Lennona, nabral víc než 20 kg!

Co k tomu řekl: "Kromě fast foodu mi pomohl speciální recept. Rozpustil jsem čokoládovou zmrzlinu v mikrovlnce, přidal olivový olej a sojovku - a vypil to."

...
Autor: profimedia.cz

Autor: mab