Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poznáte je? Sexy muži, kteří (rajcovně) stárnou!

28. listopadu 2012 | 06:00

Jsou sexy, slavní, bohatí, ale už nejsou nejmladší. Řeč je o slavných tvářích Holywoodu. A tentokrát se zaměříme na ty, co nás nejvíce přitahují: Na muže!

Harrison Ford (70)

Herec, který byl je a bude považován za sex symbol dnešní doby, má stále co nabídnout. Prošedivělé vlasy vůbec nevadí, naopak! Jak za mlada, tak i dnes má sexy, pronikavý pohled, který položí do kolen nejednu ženu. I přesto ale není Harrison žádný proutník. Už několik dlouhých let je věrným partnerem svojí vyvolené, Calistě Flockhart (48).

Harrison Ford - Stále je věrný své manželce Calistě Flockhart
Autor: Profimedia.cz

Colin Firth (52)

Taktéž herec, kterého můžete znát například ze slavného filmu Deník Bridget Jones. Pýcha a Předsudek, nebo Lásky Nebeské. Od roku 1997 je šťastně ženatý a má tři děti. Boužel... Ale kouká se na něj stále moc hezky!

Colin Firth - Pamatujete si ho z Deníku Bridget Jonesové?
Autor: Profimedia.cz
Justin Timberlake (31)

Nejmladší z této trojice je zpěvák a idol mnoha žen a dívek, Justin Timberlake. Je znám díky své kariéře v chlapecké kapele,a le hlavně díky vztahu s Britney Spears. Společně prohlašovali, že oba chtějí sex až po svatbě. Toho se ale Britney nedočkala. Justin totiž nedávno pojal za manželku modelku a herečku Jessicu Biel (30).

Justin Timberlake - Kdysi velká láska Britney Spears
Autor: Profimedia.cz

Podívejte se na další celebrity do naší fotogalerie!

Autor: ema