Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Christina Aguilera: Jsem tlustá a nestydím se za to!

21. listopadu 2012 | 13:00

Takhle oplácanou jsme ji ještě neviděli! Zpěvačka Christina Aguilera (31) se na předávání amerických hudebních cen objevila s vizáží otesánka po obědě. Sama ale říká: „Líbí se mi, že už nemusím být hubená!“

Christina se asi rozhodla řídit svou hitovkou Beautiful, která je v podstatě o tom, že každý je jiný, ale všichni jsme krásní. Hvězda známá dlouhýma nohama a blond vlasy nechala svou postavu narůst do rozměru XXL – a je spokojená.

„Pocházím z Ekvádoru, kde jsou ženy krev a mlíko a mají tmavší pleť,“ uvedla. „Nahrávací společnosti se mě ale vždycky snažily nacpat do škatulky hubené bělošky. Neustále po mě chtěly, abych zhubla. Jinak by na mě lidi přestali chodit!“

„Konečně mám zadek!“
...
Autor: profimedia.cz

Tomu teď ale matka čtyřletého Maxe učinila přítrž. „Ve štíhlém těle jsem se cítila nesvá,“ šokuje své fanoušky. „Moc se mi líbí, že mám teď pořádnou zadnici a samozřejmě i větší dekolt.“ Podle vlastních slov se cítí sexy a hlavně svá.

To dala najevo i na předávání American Music Awards, kde vystoupila v odvážném těsném korzetu a síťovaných punčocháčích. V obležení polonahých svalovců zazpívala své největší hity a ukázala, že se za svou figuru opravdu nestydí.

Autor: mab