Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Souboj se špeky: Obézní Kirstie Alley vyhrává!

13. listopadu 2012 | 13:06

Vážila neuvěřitelných 110 kilo! Americká herečka Kirstie Alley (61), která se proslavila především díky sérii komedií "Kdopak to mluví" po boku Johna Travolty, však dokazuje, že zhubnout může opravdu každý.

V kožené bundičce zvýrazňující stále útlejší pas, úzké černé sukni nad kolena a leopardích lodičkách s výraznou špičkou vypadala jedenašedesátiletá hvězda vážně skvěle.

Jemný přírodní make-up a na ramena ve vlnách volně splývající vlasy její dokonalý vzhled doladily k dokonalosti.

Stále štíhlejší postavu Kirstie hrdě předvedla na autogramiádě své knihy s názvem The Art of Man.Ta se konala v prestižním newyorském sídle známého knihkupectví Barnes & Noble.

V autobiografii Kirstie mimo jiné přiznala, že se během natáčení filmu Sever a Jih v roce 1985 zamilovala do Patricka Swayzeho (†57). Ten prý, aniž by spolu něco měli, její city opětoval. Oba totiž byli zadaní.

Herečka zhubla na polovinu své váhy díky úspěšné účasti v taneční shov Dancing with The Stars. Skončila sice druhá, v boji s kilogramy však vyhrála na plné čáře.

Za tři měsíce dokázala shodit téměř třicet kilo. Nebylo však "zadarmo". Za velkým váhovým úbytkem jsou stovky hodin vysilující dřiny. Každodenní tréninky trvající několik hodin však přinesly "ovoce".

Snad se jí tentokrát podaří váhu si udržet. V minulosti totiž nejednou podlehla jo-jo efektu. Před třemi lety například dokázala během několika měsíců zhubnout neuvěřitelných čtyřiatřicet kilo, aby pak padesát zase nabrala. Zatím to však vypadá, že tentokrát už to opětovně nabitým sebevědomím sršící herečka nevzdá. Hubne totiž dál.