Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jsou slavné, sexy, ale bez chlapa: Single mámy!

7. listopadu 2012 | 06:00

Jsou sexy, mají děti, ale jsou samy! Považujete to za handicap? Matky samoživitelky jsou totiž i ve světě showbyznysu. I když s penězi si hlavu asi nelámou.

Když Sandra Bullock (48), se svým ex-manželem Jessiem Jamesem adoptovali v Lednu 2010 malého chlapečka, byly toho plné noviny. Louis Bardo Bullock, ale o svého adoptivního tatínka záhy přišel po té, co to mezi slavným párem začalo vřít. 

Sandra Bullock se svým synkem Louisem
Autor: Profimedia.cz

Sandra se rozhodla svého chlapce vychovávat sama. „Probudíte se, nakrmíte, hrajete si, přebalujete, perete. Je to pořád spousta práce. Ale jsem v roli matky hrozně šťastná,“ říká slavná herečka.

Fanoušci byli šokování, když Kate Winslet (37) opustila Sama Mendese. Muže, se kterým byla vdaná sedm let. Oscarová herečka, momentálně sama vychovává dvě děti. Nedávno o svém těžkém životě single mámy promluvila naprosto otevřeně. „Výzva je, vychovávat děti tak, aby nebyly rozmazlené jen proto, že jsem slavná. Snažím se jim vštípit do hlavy, aby mezi lidmi nedělaly rozdíly jen proto, jací jsou.“

A co bylo pro Kate jedna z nejdojemnějších chvil? „Když mi letuška pochválila, jak skvělé děti jsem vychovala, že jsou úžasně milé a pokorné. V takové chvíli jsem neměla daleko k slzám,“ dodala hrdá maminka Kate.

Dnes už bývalá hvězdička Britney Spears (30) toho má za sebou doopravdy hodně. Kvůli drogovým excesům přišla o děti, několikrát skončila na odvykací klinice, oholila si hlavu dohola… Zpěvačka se kdysi provdala za Kevina Federlina, s nímž má dva syny. Rozvedli se ale v roce 2007 a od té doby to šlo s Britney z kopce.

I přesto, že byla Spears na dně, dokázala se vzchopit. Sama několikrát uvedla, že nebýt jejích dětí, snad by se současnosti ani nedožila. "Nikdy jsem nelitovala toho, že jsem mladá maminka, naopak. Život mě mnoho naučil," vyjádřila se Britney.

Autor: ema