Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Victorii Beckham se konečně uleví, Harper už běhá po svých!

30. října 2012 | 11:34

Už to vypadalo, že malá Harper Seven (15 měsíců) zřejmě ještě vůbec neumí chodit. Unavená Victoria Beckham (38) ji stále nosila v náručí. Teď se však konečně postavila na vlastní nohy.

Pracovně velmi vytížená návrhářka tahá dceru doslova jako "kočka kotě". Možná i proto, že Harper Seven je "vymodlená". S Davidem Beckhamem má Victoria totiž ještě tři syny - Brooklyna (13), Romea (10) a Cruze (7), po holčičce ale skutečně dlouho toužila.

A když se zadařilo, upnula se na ni. Dnes patnáctiměsíční Harper bere módní ikona už od útlého věku všude s sebou. Lítají spolu po světě, navštěvují přehlídky, představují nové kolekce. Victoria ale dcerku nikdy nepustí z náručí. Všichni proto byli přesvědčeni, že ta ještě ani neumí chodit.

Jak je vidět, Harper umí běhat i po vlastních.
Autor: Facebook

Roztomile buclatá Harper však všechny překvapila. O víkendu v newyorské zoo předvedla, že "cupitat" po vlastních už umí docela dobře. V dokonale sladěném outfitu z nejnovějších kolekcí vesele pobíhala po trávníku.

Šanci ukázat co umí, měla možná i proto, že na výletě nebyla s maminkou, ale s chůvou. A ta zřejmě moc dobře ví, že se její svěřenkyně ráda proběhne.

Jak je vidět, Harper umí běhat i po vlastních.
Autor: Facebook

Harper si v podzimním listí hrála v květovaných šatičkách značky Bonpoint, elegantní peleríně Burberry a kotníčkových botách z kolekce Kids Zara. Prostě stylové dítě módní ikony!