Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sexbomba Cameron Diaz (40) stárne! Tvář jí hyzdí vrásky

29. října 2012 | 11:40

Ve filmech i na fotkách vypadá vždy skvěle. I přes to, že už jí dávno není dvacet let, je tváří mnoha módních a kosmetických značek. Cameron ale prohlašuje, že se jako teenager cítí. Bohužel, čas je neúprosný!

Americká herečka a příležitostná modelka  si zoufá. Nejen, že je stále single a bezdětná, ale i její tělesná schránka začíná uvadat.

Hvězda známá například z Charlieho Andílků si svůj věk prý uvědomuje, ovšem co se týká čím dál odvážnějších outfitů a bujarých pitek, opak bude zřejmě pravdou. Bohužel, stárneme všichni. I božská Cameron.

Slavná herečka ale hlásí do světa, že jí její měnící se tělo nedělá žádné starosti. Naopak. "Jsem nadšená. Stárnutí je to nejlepší, co nás v životě může vůbec potkat. Hlavně proto, že postupem času získáte tolik zkušeností a nových poznatků, o kterých jste nikdy předtím neměli ani ponětí," říká Cameron. Věříte jí?

Nedávno nafotila sexy sérii černobílých snímků do pánského časopisu a i my musíme uznat, že jí to fakt "seklo". Že by si tím chtěla vykompenzovat svůj věk? Těžko říct... Každopádně jí to ale sekne!

Autor: ema