Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dámy, zbystřete! Fešák Potter je volný, rozešel se s přítelkyní

22. října 2012 | 15:32

Nedostatek volného času a příliš velké herecké ambice připravily populárního herce Daniela Radcliffa (23) o přítelkyni. Po dvou letech je tak mladý krasavec opět nezadaný!

 

"Jsem nepořádný, moc mluvím a stále mám nějaké závislosti. Ale Rosie mě miluje i za věci, které na sobě nesnáším," svěřoval se v rozhovoru na začátku tohoto roku úspěšný herec.

Teď už je ale jasné, že ani Rosie Coker (23) nedokázala některé věci "rozdýchat". „Snaží se jít dál. Nechce o tom mluvit,“ prozradil její otec Malcolm britskému deníku Daily Mail.

Rosie Danielovi obětovala hodně. Když začal hrát na Broadwayi, přestěhovala se z Londýna do New Yorku za ním. Teď se zřejmě vrátí zpět domů.

"Rosie nebavily Danielovi ambice. Většinu času trávil na natáčení nebo v divadle a na ní neměl čas," tvrdí přátelé z Radcliffova okolí.

Můžeme se jen dohadovat, jestli důvodem rozpadu jejich vztahu byla skutečně Danielova zaneprázdněnost, nebo spíš jeho údajná aférka s hereckou kolegyní Erin Darke, s níž se potkal při natáčení filmu Kill Your Darlings.