Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nezdravá závislost! Suri (6) pořád "visí" na mobilu, výjimkou je jen rande

17. října 2012 | 17:06

I když je Suri Cruise pouhých šest let, chová se spíš jako šestnáctiletá. Je zřejmé, že vede bohatý společenský život po telefonu. Mobil takřka nedá z ruky a maminka Katie Holmes jen poslušně čeká, až si dcerka hovory vyřídí.

Zdá se, že rozchodem se scientologií posedlým manželem, hercem Tomem Cruisem, se ulevilo nejen herečce Katie Holmes, ale i jejich dceři, šestileté Suri Cruise. Obě jakoby rozkvetly.

Bez Toma je jim hej

Katie odhodila beztvaré šedé svetry a vytahané džíny, Suri se přestala mračit na celý svět. A konečně začala žít!

Jak je z fotografií patrné, přátel na telefonu má asi tahle malá školačka víc, než kdokoliv z nás. Přístroj totiž nedala od ucha ni během nedělní procházky s mámou.

Má mě rád/a, nemá mě rád/a...
Autor: Facebook

A zatímco se znuděným výrazem ve tváři stále s někým telefonovala, Katie trpělivě čekala vedle ní. Nebylo to ostatně poprvé...

Vydařené rande

Vše se jak mávnutím kouzelného proutku změnilo v moment, kdy na místo s maminkou dorazil neznámý chlapec v přibližně Suriině věku. Že by spolužák?

Suri v růžovém kabátku měla očividně z tohoto shledání velkou radost. Oči se jí rozzářily, nálada stoupla.

Ze sebevědomé "puberťačky" však najednou byla malá holčička. Po boku "prince" v oranžovém triku se jen nesměle chichotala a tvářila se, že neumí do pěti počítat. Že by už věděla, co na muže platí?