Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ztrhaná matka Victoria Beckham: Pod očima má černé kruhy!

16. října 2012 | 05:21

Zdá se, že tmavé brýle jsou pro ni víc než jen módní doplněk. Zpěvačka Victoria Beckham (38) má práce i rodiny očividně nad hlavu. Pod brýlemi skrývá kruhy, za jaké by se nemusel stydět ani medvídek panda.

Britským fotografům se podařilo bývalou Posh Spice zachytit v londýnském butiku s vintage oblečením. Při zkoumání hadříků odložila své enigmatické sluneční brýle, a odhalila tak napuchlé, unavené oči.

Victoria na londýnském letišti se svým nejhezčím doplňkem - dcerou Harper.
Autor: profimedia.cz

Začarované kruhy

Nejbohatší stylová ikona světa vypadala v propínacím svetříku, pouzdrové sukni Prada a s rozpuštěnými vlnami perfektně. I její make-up byl jako vždy bezchybný, ale tmavé kruhy pod očima zakrýt nedokázal.

Na nákupy Victoria vyrazila po jedenácti hodinách letu z Los Angeles. Na svém Twitteru hned po příletu radila fanynkám, aby si v letadle natíraly tvář dětským olejíčkem. Zachová to prý svěžest pleti.

Páté na cestě?

Sama však příliš svěže ani odpočatě nepůsobila. Je znát, že rozjetá kariéra módní návrhářky a péče o čtyři potomky dávají Victorii pořádně zabrat.

Spekulace, že rok po narození malé Harper už čeká páté dítě, nepotvrdila. Na otázku, zda o něm uvažuje, ovšem časopisu Glamour řekla: „Mám toho teď hodně. Práce, rodina, kariéra, manžel pořád na cestách… Ale nikdy neříkám nikdy!“

Autor: mab