Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Děsivé! Anorektičkou kvůli filmové roli! Krásná herečka to s hubnutím přehnala

11. října 2012 | 18:28

Propadlé tváře, krvavé oči, trčící kosti, kůže jak pergamen. Skutečně děsivý byl pohled na herečku Antonii Campbell-Hughes (30), která se v minimalistických šatičkách ve středu objevila na londýnské premiéře sci-fi hororové komedie režiséra Tima Burtona "Frankenweenie: Domácí mazlíček".

Krajkové modré šatičky toho víc odhalily, než skryly. Minimalistický model nemilosrdně zvýraznil hereččina kostnatá ramena, zatímco nevhodně zvolené robustní boty na platformě upozornily na tenoučké nohy.

Kvůli roli obětuje i zdraví

Je zřejmé, že třicetiletá Antonia Campbell-Hughes zašla v touze za štíhlou postavou příliš daleko a nebezpečí, které jí evidentně hrozí, si vůbec neuvědomuje. Jinak by své extrémně vyhublé tělo nevystavovala tak okatě na odiv.

Za vším je prý touha vžít se co nejvíce do role roky vězněné Nataschy Kampusch, kterou severoirská herečka v posledním filmu ztvárňuje. Je to pro ni velká šance. Zatím se totiž objevila jen v nepříliš kvalitním britském sitcomu s názvem Olověná bublina.

Ještě v únoru vypadala Antonia normálně. Během pár měsíců je z ní troska.
Autor: profimedia.cz
Film s názvem 3096, jehož děj se točí kolem skutečného příběhu - únosu dospívající rakouské dívky Nataschy Kampusch, která byla dlouhých osm let únoscem Wolfgangem Priklopil vězněna v temném sklepě a celou dobu strávila mimo reálný svět, se natáčí v Mnichově už od května. Číslo 3096 symbolizuje počet dní, které Natascha strávila v zajetí.

Hubnou i další hvězdy

Antonia se jen připojila k celé řadě hvězd, které se potýkají s následky extrémní diety, jako součásti přípravy na filmovou roli.

V poslední době kvůli své roli dramaticky hubne i Matthew McConaughey. Dvaačtyřicetiletý herec ztratil neuvěřitelných patnáct kilo kvůli své roli pacienta s nemocí AIDS Rona Woodroofa. K nepoznání vychrtlý se nedávno objevil na rodinné sešlosti.