Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Božské křivky! Nestárnoucí Salma Hayek okouzlila New York

11. října 2012 | 07:50

Říká o sobě, že je malá boubelka s velkým štěstím. Její vrstevnice už zvažují odchod do hereckého důchodu. Na úterní premiéře ale Salma Hayek (46) dokázala, že vypadá a cítí se pořád báječně!

Svoje pověstné křivky tentokrát předvedla v černých šatech od Stelly McCartney. Krajkový lem ve stylu chytré horákyně zalichotil jejím nohám a střih bez ramínek zase slavnému dekoltu.

Na vysoké noze

Drobná Salma dobře ví, že sukni v délce midi si může dovolit jen v doprovodu vysokých podpatků. Svých 157 cm „povýšila“ saténovými lodičkami od Briana Atwooda s otevřenou špičkou a křišťály Swarovski.

Červené psaníčko Bottega Veneta, diamantové šperky, rudá rtěnka a vlasy vyfoukané do nadýchaných vln přispěly ke glamour vizáži klasické hollywoodské hvězdy. Tou Salma Hayek ostatně je.

"Do důchodu nejdu"

Dobře ale ví, že je jednou z mála, které se stále drží na vrcholu. „Jsem malá, baculatá dyslektička s přízvukem,“ řekla nedávno časopisu Harper’s Bazaar. „Navíc jsem čtyřicátnice v Hollywoodu! Za to, že stále můžu pracovat, vděčím hlavně obrovskému štěstí.“

V New Yorku spolu s hereckým partnerem Kevinem Jamesem uvedla novou akční komedii Here Comes The Boom. Podpořit je přišel i Adam Sandler, který v ležérní bundě, flanelce a volných manšestrácích vypadal spíš jako hereččcin pubertální syn.

Autor: mab