Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nestárnoucí Salma Hayek: Odhalili jsme tajemství její dokonalé postavy!

1. října 2012 | 09:28

Záviděníhodné křivky, mladistvý zjev. Oslnivě krásná herečka Salma Hayek (46) jakoby stále mládla. V mužích tak vzbuzuje touhu a v ženách závist. Zdá se ale, že jsme konečně objevili její tajemství. Mexická kráska obědvá jen jahody a kávu.

Oblečená v šedých šatech na tělo, s extravagantním náhrdelníkem a ve světlých lodičkách na jehle vypadala šestačtyřicetiletá herečka neskutečně sexy.

A to si jen s kolegy odskočila v pauze mezi natáčením filmu Savages (Divoši) na oběd do restaurace hotelu Russie v Římě.

A i když si Salma původně stejně jako ostatní chtěla objednat talíř vynikajících těstovin, rozhodla se nakonec na poslední chvíly jen pro misku čerstvých jahod, které pak během přátelské konverzace uzobávala.

Božský italský moučník Tiramisu ale alespoň ochutnala, i když do něj jen "ďobla". Z fotografií je však znát, že si i to jediné sousto skutečně vychutnávala. 

Odolat všem těm slavným pochoutkám, které italská kuchyně nabízí, muselo být pro Salmu skutečně těžké. Pověstné cappuccino si ale dala.

Tvrdé disciplíně však kráska zřejmě vděčí za svůj ohromující mladistvý vzhled. Tím minulý týden oslnila i moderátorku italské televize, která jí požádala o tipy pro bezchybnou pleť.

"Mám jeden zvláštní tip, který však stoprocentně funguje. Nemyjte se ráno. Nikdy! V noci totiž pokožka regeneruje a vytváří tuky, které potřebuje, aby byla stále mladá a pružná," prozradila herečka své tajemství.

"Takže ráno, pokud potřebujete osvěžit, obličej jen pokropte vodou nebo skutečně jen lehce opláchněte," dodala.