Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Módní tragédie na červeném koberci! Nevkus, nahota a vulgárnosti

23. září 2012 | 06:00

Být za každou cenu originální? Ani to se vždy úplně nevyplácí. Své o tom ví i hvězdy populární hudby, kteří dorazili na předáván cen MTV Video Music Awards. Občas to totiž vypadalo jako přehlídka nevkusu.

Pokud si myslíte, že ti, kteří se pohybují na červeném koberci mají vždy vytříbený vkus a styl, mýlíte se. Hvězdy kolikrát už nevědí "roupama co by" a za každou cenu na sebe chtějí upozornit. není náhodou, že to mnohokrát doopravdy přeženou.

Nicki Minaj
Autor: Profimedia.cz

NICKI MINAJ (29)

Mladá rapperka si spletla předávání hudebních cen se sadomasochistickým srazem. Dorazila totiž ve zvláštním obleku, černo-červeném trikotu.

Ten obepínal její nepříliš štíhlé tělo až přespříliš. Žluté vlasy, které vypadaly jako cukrová vata? Latexová bekovka? Příšerné, otřesené a vulgární.

Rita Ora a její nevkusný výstřih
Autor: Profimedia.cz

RITA ORA (21)

Mladá britská umělkyně je ve světě show byznysu celkem krátce. Má pocit, že je asi málo slyšet a tak neváhala a po vzoru Nicki Minaj taktéž oblékla přisprostlý model.

Miley Cyrus
Autor: Profimedia.cz

Rita má ale alespoň lepší figuru, takže to nebyla taková tragédie. Nicméně příště by si výstřih až "po kolena" mohla odpustit.

MILEY CYRUS (19)

Jenda z nejlépe vydělávajících teenagerek na světě si nedávno nechala zkrátit své krásné, dlouhé vlasy.

Její hlavu momentálně zdobí vyperoxidované "číro". Nejsme si jisté, zda-li to zpěvačce prospělo. Neustále teď totiž ukazuje svoje odstávající uši. Ani model, ani účes se jí doopravdy nepodařil...

KOMU TO NAOPAK SLUŠELO?

Autor: ema