Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Souboj sexy žen: Přírodní versus umělá krása!

8. srpna 2012 | 08:03

ANKETA: Velká a pevná ňadra, plné rty, odsátý tuk. Také si myslíte, že se mužům víc líbí ženy, které mají, alespoň podle nás, dokonalá těla? Ale za jakou cenu? A je tomu skutečně tak?

Následující fotky by měly působit jako odstrašující příklad. Najdete na nich známé i méně známé tváře světového šoubyznysu. Podívejte se na ně a samy si zodpovězte, která z dam se vám líbí víc. A nebo na pomoc přivolejte svého muže!

Mirranda Kerr

Slavná modelka, která předvádí spodní prádlo i plavky pro Victoria´s Secret. Má jedno dítě, ale žádnou úpravu svého zevnějšku!

Coco Austin

Kontroverzní manželka rappera Ice-T velmi ráda vystavuje na obdiv své, silikonem vylepšené poprsí a obří zadek.

Coco Austin (vlevo) a Miranda Kerr
Autor: Profimedia.cz

Kate Upton

Přestože je modelka často napadána za svoje křivky, které se kritikům zdají "až příliš", je krásná.  Na jejím těle není nic vylepšeného.

Heidi Montag

Hvězda reality show podstoupila dokonce 10 zkrášlujících procedur za jeden den. Tvrdí, že ničeho nelituje. Bohužel, vypadá jako z vosku.

Heidi Montag (vlevo) a Kate Upton
Autor: Profimedia.cz

Kelly Brook

Kelly je sen doslova každého muže. Pravidelně ukazuje své krásné přírodní tělo v bikinách. Její přítel, Thom Evans, je šťastný muž!

Tara Reid

Herečka ze slavných "Prciček" přiznala plastiku prsou a botox ve rtech. Je to škoda. Kdysi z ní totiž byla krásná, něžná dívka.

Tara Reid (vlevo) a Kelly Brook
Autor: Profimedia.cz

Jsou podle vás plasticky "upravené" ženy pro muže přitažlivější?
14,8%
85,2%
Děkujeme za Váš hlas!
1619 hlasů
9346 hlasů

Autor: ema, Klena