Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Posvítili jsme si na nevěrné celebrity! Tady máte ty nejznámější z nich!

25. července 2012 | 17:40

Nevěra je (nejen) médii hodně propírané téma, a to zvláště tedy, pokud se jedná o celebrity. Pokud se na ni u slavných osobností přijde, nezůstane na nich nit suchá! Pojďme se podívat na naše české, největší nevěrníky a nevěrnice!


Aňa Geislerová

Oblíbená herečka se nesnaží zapírat, že se její manželství chýlí ke konci. Noci tráví u milence a brzy ráno přijíždí domů, aby se nasnídala společně se svými dětmi a manželem, Zdeňkem Janáčkem. Ten se jí, neúspěšně, snaží získat zpátky.

Richard Genzer

Populární bavič a herec v jedné osobě si pěkně zavařil. V médiích je velmi aktuální jeho nevěra manželce Lindě Finkové. Richardova nová přítelkyně Markéta označila jejich vztah za karmický a anděly seslaný. No uvidíme…

Petr Kolář

Slavný záletník, který podvádí a pak si veřejně na hlavu sype popel omluvnými písněmi má po „ptákách“. Jeho manželka s ním definitivně ztratila trpělivost a rozvedla se s ním. Petr přijde i o syny, které si Zuzana Kolářová bere do své péče.

Miroslav Dopita

Přítel a snoubenec Agáty Hanychové si domluvil sex po internetu a celý natěšený mířil za tajemnou, sexuchtivou ženou. Ale to by nebyl bulvár, kdyby ho tam nenachytal. Fotky, kde Dopita utíká, jak kdyby ho na nože brali, obletěly snad celé Česko.

Miroslav Etzler

Krize v manželství s Vilmou Cibulkovou přišla ve chvíli, kdy se na slavného herce provalila nevěra s jeho kolegyní, mladičkou Radkou Pavlovčinovou. Ani jeden z manželů se zatím oficiálně k rozvodu nevyjádřili, ale zdá se, že se jejich manželství brzy rozpadne.

Olga Menzelová

Manželka slavného režiséra Jiřího Menzela porodila dceru, kterou si ale zřejmě „udělala“ s milencem, Jaroslavem Brabcem. Po sérii stěhování se ale Olga nakonec rozhodla pro manžela, a tak společně a šťastně vychovávají dceru Aničku.

Autor: ema