Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tajemství úspěchu Victorie Beckham: Každé ráno se musí štípnout!

18. července 2012 | 09:57

Máte dojem že slavné osobnosti berou svoji popularitu jako samozřejmost? Není tomu tak! Manželka známého fotbalisty Davida Beckhama, Victorie, je toho příkladem. Každé ráno se prý musí štípnout, aby uvěřila svému štěstí.

Victoria Beckham se po delší době vrátila do své staré domoviny – Velké Británie. Do Londýna přilétla nejen kvůli olympiádě, ale také za podnikatelskými záměry. Hodlá si totiž v metropoli na Temži otevřít butik s vlastní módou.

V interview pak prohlásila, že se nesnaží myslet na to, jak moc je slavná. Raději se každé ráno štípne, aby si uvědomila, že to všecko velké štěstí kolem ní je skutečné.

„Lidé se ptají, zda si tu otevřu obchod. Moc ráda bych. Na tom teď pracuju. Bude to asi v Londýně, ale v nepříliš vzdálené budoucnosti, víte, to asi bude i v Hong Kongu,“ svěřila manželka fotbalisty Davida k účelu svého pobytu v Londýně.

Victoria byla na trávníku z dálky k nepoznání. Působí jako malá holčička
Autor: Reprofoto Interview

Každé ráno se musím štípnout

Na to, že je celosvětově známá, se prý myslet nesnaží. „Myslím, že bych se zbláznila, kdybych na to myslela nějak moc. Upřímně, každé ráno vstanu a štípnu se. Vážím si toho, jaké štěstí mám. Neberu to jako samozřejmost. Mám úžasnou rodinu a práci, již miluju. Je to vše tak neuvěřitelné,“ dodala Beckham.

Autor: Famous.cz, Kema