Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mindráky celebrit: Kate Winslet nesnáší svoje prsa!

11. července 2012 | 15:44

Herečka Kate Winslet (36) vypadá, jako by snad ani nestárla! I když už jí není dvacet let, režiséři ji stále obsazují do hlavních rolí a energie má víc, než její o dvacet let mladší kolegyně.

Oscarová Britka, která se často umisťuje na nejvyšších příčkách anket o nejvíce sexy ženu současnosti říká, že si rozhodně nepřijde atraktivnější, než průměrná žena.

Kate Winslet má dvě děti, dceru Miu (10) a syna Joea (7). Přesto se ale dokáže stále a naplno věnovat svojí práci. Nepolevuje ale ani v rodinných povinnostech. Svým dětem se snaží věnovat co nejvíce času.

"Nesnáším svá prsa!"

A zatímco muži při pohledu na Kate ztrácí hlavu, herečka trvá na svém: „Nelíbí se mi moje prsa!“. I přes to všechno ale hraje v několika erotických scénách a nemá problém se před kamerou i svléknout. Její nejslavnější „nahá“ scéna byla ve filmu Titanic, kde se jako filmová Rose, svlékla pro Jacka (Leonarda DiCapria), který se jí rozhodl zvěčnit na papír.

Plešatá s prsy po kolena

Kate si vůbec nepřijde výjimečná, nebo přitažlivá. „Pamatuji si, když mi bylo jednadvacet, přemýšlela jsem o tom, jaké to bude až mi bude třeba třicet šest. Představovala jsem si, že budu mít prsa až po kolena, budu skoro plešatá a v ústech budu mít samé zkažené zuby.“

"Nic mi nechybí."

Opak je ale pravdou. „Cítím se hrozně dobře. Silnější a v pohodě než kdy dřív.“

Herečka si ale uvědomuje, že její štěstí i soukromí vzal právě její nejznámější film, Titanic. Je dvakrát rozvedená a z každého manželství má dvě děti. Je neustále po dohledem všudypřítomných papparazi, ale nestěžuje si.

„Mám za sebou i před sebou skvělou kariéru, dvě úžasné děti, nic mi nechybí. Naprosto mě naplňuje to, co dělám.“

Autor: Eva Dvořáková, Klena