Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Obézní Miss Christová hubne, do tří měsíců chce shodit 20 kilo

29. června 2012 | 12:50

Nová láska na obzoru? Plné křivky jsou už zřejmě minulostí. Bývalá slovenská modelka a vůbec první novodobá Miss Československa Ivana Christová (41) se opět dostává do formy. Za poslední měsíc shodila sedm kilogramů a v hubnutí hodlá pokračovat i nadále.

Jedenačtyřicetiletá kráska však naštěstí zavrhla drastické diety i nesmyslné hladovění, které v mládí jako bývalá světově úspěšná modelka praktikovala. Právě ty jí způsobily nemalé zdravotní problémy. Nyní se ale Ivana Christová rozhodla pro zdravý a přirozený úbytek váhy. K výborným výsledkům jí pomáhá jídelníček sestavený výživovou poradkyní, cvičení a přírodní přípravek pro hubnutí. Ten navozuje pocit nasycení a díky přírodním enzymům navíc usměrňuje chuť k jídlu.

„Můj metabolismus se nastartoval prakticky okamžitě, ručička váhy se posunula směrem dolů již po třech dnech. Za tři týdny jsem shodila prvních pět kilo,“ prozradila Ivana Christová, která zhubla už sedm kilogramů. „Zajímavé je, že mám díky úbytku váhy mnohem více energie a cítím radost,“ dodala nadšeně.

Roky i kila přibývaly

Z krásné a štíhlé dívky se během dvaceti let stala úspěšná podnikatelka, která však už dávno neměla postavu modelky. Její bujné slovanské tvary vzbuzovaly údiv. Vyvolávaly dohady. Ona svou nadváhu připisovala nemoci i stresu. Se svým tělem byla podle svých slov přesto spokojená.

"Tady pořád panuje názor, že krásná žena musí být štíhlá. Ale podle mě to je nesmysl. Já nemám problém s váhou, už nejsem modelka, mám svůj věk. Jsem velmi spokojená s tím, jak vypadám," tvrdila v době, kdy jí ručička váhy ukazovala více než osmdesát kilo.

Láska na obzoru

"V dnešní době panuje názor, že by žena měla mít třicet kilo i s botami. Já si myslím, že to není o tom. Důležité je, jaké má ten člověk charisma a jak se ke svému životu staví," řekla nám ještě loni v listopadu.

Teď je ale vše jinak. Nadváha jí však zřejmě trápila podstatně víc, než si byla ochotná připustit. Jednačtyřicetiletá Ivana se rozhodla zhubnout. A cíl si stanovila nemalý. Do konce září chce shodit dvacet kilo. Čím to, že tak najednou změnila názor? Že by za tím byla láska? To se určitě brzy dozvíme.

Jak to vlastně funguje

Zajímalo nás, jak tento čistě přírodní doplněk stravy vlastně funguje. Nečekejte, že kila půjdou dolů jen díky polykání pilulek. Zázračné preparáty prostě neexistují. S tím se budete muset smířit. Úspěch se dostaví když jeho užívání podpoříte vyváženou stravou a pravidelným pohybem.

„Přípravek se po konzumaci rozpustí v žaludku a až stonásobně zvětší svůj objem. Zaplněný žaludek pak vyšle do mozku signál, že je již sytý,“ vysvětlil nám účinky nového doplňku zástupce společnosti, která bude výrobek v Česku distribuovat.

„Nadměrným chutím pak doplněk předchází díky Spirulině, řase obsahující fenylalanin. Ten působí na chuťové centrum v mozku, snižuje nadměrnou chuť k jídlu a předchází tak nežádoucímu přejídání,“ dodal.