Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zaměřeno na rty! Kdo má plastiku a kdo jen rtěnku?

27. června 2012 | 10:08

Nejen v Hollywoodu je třeba mít dokonalý obličej! I u nás, v českých končinách najdeme ženy, které si dopomohly, nebo dopomáhají k "dokonalému" úsměvu. Opravdové extrémy najdeme ale spíše v Hollywoodu.

Někdo si dopomůže zvětšující rtěnkou či leskem (vyrábí se s chilli i s mátou!), někdo zase dává přednost "zabodávání" injekcí do rtů. Častokrát mnohé celebrity zapírají a zapírají, jako by se snad za svoje nové, "sexy" rty měly stydět.

A kolikrát také ano. Jsou případy, kdy se botoxová injekce opravdu nepovede a dotyčná, potažmo dotyčný, vypadá jako Kačer Donald.

kačer
Autor: Profimedia.cz

U nás patří k nejznámější "špuličky" a propagátorky botoxu Agáta Hanychová. Ať si každý říká, co chce, Agáta botox zřejmě má.

Jednou z nejvýraznějších celebrit ve světě, která si nechává botulotoxin vpichovat do tváře, je transsexuálka Amanda Lepore. Amanda se vlastně původně narodila jako Armand.

Abbey Crouche protestuje proti nařčení z toho, že má ústa napíchaná botoxem.
Autor: Profimedia.cz
Bohužel, ten si ale ve svých jedenácti letech uvědomil, že zřejmě žije uvězněn ve chlapeckém těle, a začal velmi toužit, aby se mohl stát ženou.

Je trošku vtipné, že Amandina nejlepší kamarádka je Pamela Anderson, slavná silikonová kráska. Tyto dvě nejlepší přítelkyně si rozhodně mají o čem povídat. Jsou od hlavy k patě vylepšené plastikami a v neposlední řadě se obě přiznaly i k botoxu ve rtech.

Mnohé celebrity nesnesnou, když se na jejich účet diskutuje, zda-li mají nějaké to vylepšení, nebo naopak. K tomu se postavila doslova "čelem" modelka a manželka slavného fotbalisty Petera Crouche, Abbey. Aby vyvrátila spekulace o tom, že si nechala zvětšit rty, vložila na svůj účet na Twitter fotku, kde špulí rty tak provokativně, že každý pozná, že je to vše jen nahrané.

Co je to botox?

Botox je nejúčinnější metodou k odstranění  mimických vrásek. Je vhodné jej aplikovat u méně hlubokých vrásek, ale dokáže si poradit i s vrásky povrchovými. Nejvhodnější jsou výplně na přírodní bázi, tedy z kyseliny hyaluronové.

Posviťte si na rtíky celebrit v naší fotogalerii a otipujte, kdo z nich botox má a kdo ne!

 

Autor: ema